Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord Oslo

Julebord i Oslo kommer i mange varianter og innpakninger. Utvalget av julebord i Oslo er stort og omfattende, her finner du tips og inspirasjon til ditt neste julebord. Julebordet i Oslo kan både arrangeres i et magisk vinterlandskap med utsikt over den snødekte hovedstaden, og i sentrumsområdet hvor gatene er pent dekorert med lyslenker og stemningsfull musikk kimer hvor enn man går.

Ønsker du et julebord hvor dere ankommer et herskapelig lokale høyt over Oslo, eller er kanskje en tradisjonell julemiddag på en av byens mange restauranter å foretrekke? Legg gjerne til noen klassiske elementer som kanefart, et juleshow eller en aktivitet - dette bidrar til det lille ekstra for opplevelsen. I Oslo har du virkelig muligheten til å skape et helt unikt julebord, uavhengig om det er i bedriftsammenheng eller for dine nærmeste. 

Fra restauranter med bordreservasjoner og Chambré Séparée, til eventlokaler i alle størrelser. Noen tilbydere har pakker som inkluderer både show og/eller overnatting, andre tilbyr kun lokale eller catering til selskapet. Om du ønsker hjelp med arrangering eller planlegging finner du også aktører som kan skreddersy hele julebordet fra A til Å. 

Selv om det kan være litt tidlig å komme i julestemning, er det ikke for tidlig å planlegge årets julebord 2021, tvert imot. Book bord, send en uforpliktende forespørsel eller kontakt tilbyderen direkte - start planleggingen tidlig for å få akkurat det julebordet du ønsker. 

Bestill ditt julebord i Oslo via Julebord.no - så slipper du bruke masse tid på å søke rundt på forskjellige nettsider.

Søker

Viser av