Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Velkommen til Thon Hotel Storo!

Et topp moderne hotell med gode tekniske løsninger, hyggelige lokaler og et flott Brasserie med egen cocktailbar.

I vår bankettavdeling tilbyr vi flere ulike løsninger. Vår største sal tar opptil 350 gjester, og her får du også et eget mingleområde som er perfekt for aperitiff og bar. Her følger det med et topp moderne lydanlegg som kan benyttes til band, underholdning eller dj. Salen har fleksibel scene, en 16m2 stor led-skjerm og vi har mulighet for å sette opp to store barer.

I Brasserie Storo har vi ulike seksjoner som kan bookes for grupper som ønsker å sitte litt for seg selv. Her er også et eget chambre separee for grupper opp til 24 gjester

I samarbeid med deg skreddersyr vi et arrangement som er spesielt tilrettelagt for dine ønsker. Vi har flere ulike menyer og buffet-alternativer å velge mellom. Julemat trenger ikke nødvendigvis bare å handle om norsk tradisjonsmat, så vi har hatt stor sukess med å kobinere de norske juleklassikerne med mer moderne og populære retter fra verdens ulike kjøkken.

I forbindelse med julebord, kan vi også tilby gode betingelser for gjester som ønsker å overnatte og oppleve vår fantastiske frokost.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud eller om det er ønskelig å komme innom for en titt.

Laddar

Bestill julebord