Herskapelig julebord med god mat og drikke 

Julebord på Roklubben 
Roklubben Selskapslokaler er velegnet til både private julebord og julebordet med jobben. Lokalet består av en stor, vakker festsal med originale veggmalerier, stavparkett i eik og krystallkroner, samt maritim peisestue, bar og garderobe. Vår hyggelige prosjektleder vil hjelpe til med planleggingen og utførelse slik at du kan slappe av og nyte julebordet sammen med gjestene. Vi serverer alt fra 3-retters til tradisjonelle julemenyer med komplimenterende viner til. 

Et typisk julebord på Roklubben
Aperitif 
3-retters meny 
Vinpakke 
Kaffe
2 bonger 
kuvert pris kr 1625,-

Pris på aktivitet varier fra valgt aktivitet, men starter fra kr 500,- per person. 

Leie Roklubben kommer i tillegg kr 15 000,- som inkluderer oppdekking, vask etter fest og personell. 

Utradisjonell julebord på Roklubben
Roklubben passer også fint for de som ønsker en utradisjonell feiring med for eksempel buffetmeny og bar åpen for gjestene å kjøpe drikke selv i baren. 

Det meste er mulig på Roklubben! 

Et perfekt julebord i Oslo.

Tradisjonelle Julemenyer 

Du kan se de ulike menyene våre her, finner du ikke noe som faller i smak bistår vi med endringer etter behov og ønsker. 

Diverse informasjon om Roklubben
Roklubben har kapasitet for opptil 135 gjester sittende på runde bord, samt 250 gjester på langbord. Dørene åpner ved avtalt tidspunkt og all servering avsluttes kl. 02:30. Gjestene må forlate lokalet innen kl. 03:00.

Hva kan SULT bistå med og hva kan man ta med selv? 
Leie av Roklubben følger med matservering og det er derfor ikke tillatt med medbrakt mat og drikke. Videre dekker vi med hvite duker, tøyservietter, alt av servise og telys. Blomsteroppsats og bordkort kan man ta med selv. Har man behov for transport og underholdning er dette noe SULT kan bistå med. 

Roklubben sin historie
Dagens klubbhus sto ferdig bygget i 1923. Huset ligger like ved bryggen til Bygdøy-fergene, hvor det er forbindelse til Rådhusplassen om sommeren.Underetasjen inneholder båthall, verksted, treningsrom med robasseng og garderober.

I første etasje finner vi peisestue med klubbens tallrike trofeer, kjøkken, styrekontor og klubbens stolthet: den store festsalen på over 120 kvadratmeter med de kjente veggdekorasjoner av Ole Lind Schistad.

Om SULT-gruppen
SULT er en hovedaktør innen selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersoner. Vi setter fokus på gode matopplevelser og møter enhver kundes behov. Med lønnsom drift utvider vi stadig og driver nå også konsepter innen kafe- og restaurantnæringen.

En del av SULT-gruppen
| SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | SJØHOLMEN | PARK 29 | TEKNISK MUSEUM | HISTORISKE TOGREISER | HVALSTRAND BAD | KARL JOHANS GATE 37 | STORTINGSGATEN 4 |

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Roklubben selskapslokaler innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
1. november 2024 til 31. januar 2025
Åpnings​tider
Man
12.00-03.00
Tis
12.00-03.00
Ons
12.00-03.00
Tors
12.00-03.00
Fre
12.00-03.00
Lør
12.00-03.00
Søn
12.00-03.00
Kapasitet
20 - 250 gjester
Sosiale medier
Adresse

Huk Aveny 2B

0287 Oslo