Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Julebord Holmenkollen

Julebord i Holmenkollen i mange varianter og innpakninger. Vi tilbyr et utvalg av forskjellige typer av julebord i Holmenkollen.Få tips og bestill ditt julebord for 2023 allerede nå.

Sporten

50 til 250 gjester

Sporten

Holmenkollveien 204, Oslo

Sporten med sin enestående beliggenhet på Holmenkollen gjør oss nummer 1 på julebord med aktiviteter! Etter aktivitet følger vi opp med 3-retters meny eller tradisjonell julemeny. Hold heller avstand og kos dere. Vi tar oss av resten.

Tårnstua og Lavvo i Oslo Vinterpark

20 til 150 gjester

Tårnstua og Lavvo i Oslo Vinterpark

Bomveien 50, Oslo

Har 2 lokaler til disposisjon, det ene lokalet har plass til 30 gjester og det andre har plass 120 gjester. Tårnstua: Ligger i Oslo Vinterpark har en oppvarmet Lavo med plass til 120 gjester en chambre separee plass til 30 gjester

Tryvannstua sportsstue

15 til 200 gjester

Tryvannstua sportsstue

Bomveien 50, OSLO

Tryvannstua med herlig mat og god julestemning i naturskjønne omgivelser.

Julebord i Holmenkollen 2023

Julebord.no tilbyr et utvalg av forskjellige julebord i Holmenkollen, både for bedrifter, kollegaer, venner og familie. Her finner du det du trenger for det perfekte julebordet i Holmenkollen.

Selv om det kan være litt tidlig å komme i julestemning, er det ikke for tidlig å planlegge årets julebord 2023, tvert imot. Bestill ditt julebord nå som utvalget er størst så du ikke risikerer at stedet du ønsker er fullbooket den datoen du ønsker.

Bestill julebord for 2023 i Holmenkollen i dag!