Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord på Nedre Løkka

På Nedre Løkka har vi hentet frem New York-feelingen med byens beste cocktails. Her kan du arrangere julebord i hippe lokaler med interiør i en smakfull kombinasjon som skaper en god atmosfære. Vi leier ut hele eller deler av 2. etasje slik at din bedrift får den perfekte rammen for kvelden.

Julestemning i Oslos trendy bydel

Nedre Løkka ligger kun en kort trikketur fra Oslo S, og er et spennende valg som julebordlokale. Her kan bedriften nyte juletapas i stilfulle omgivelser som innbyr til den gode samtalen. Ønsker du å arrangere vennejulebord eller julebord for mindre grupper, er du selvsagt også velkommen til Nedre Løkka. Vi reserverer bord og sørger for at kvelden blir perfekt.

Med bar i begge etasjer velger dere selv hvordan dere vil avslutte kvelden. Bli gjerne sittende etter at julebordet er ferdig. Våre bartendere er dyktige i sitt fag, og kan lage både velkomstdrinker og cocktailer tilpasset menyen.

Book julebordet på Nedre Løkka i dag!

Laddar

Bestill julebord