Eventlokale for julebord med uendelige muligheter
Oslo Event Hub er et perfekt lokale til julebord og årsfest. Her er det uendelige muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det. Du leier lokalene eksklusivt, og får tilgang til alle salene. Vi har alle fasiliteter, skjenkebevilling, iøynefallende lysinnstallasjoner og toppmoderne teknisk utstyr. 

Skreddersydd julebord og muligheter for underholdning
En personlig eventplanlegger hjelper deg med å planlegge hele arrangementet fra begynnelse til slutt. De kjenner lokalet godt og har ulike samarbeidspartnere som sørger for at arrangementet blir helt etter dine ønsker. Scenene kan også brukes til underholdning med f.eks. artister og band eller standupkomikere e.l. Vi bistår med å finne den rette underholdningen for å sette den perfekte stemningen for ditt event!

Julebord for bedriften
Til julebordet er Oslo Event Hub et ypperlig valg. Lokalet er stort og romslig, og har både scener og dansegulv dersom man ønsker å leie underholdning. Det er også mulig å virkelig sette sitt personlieg preg på lokalet med med mulighet for profilering og bilde- og videoeksponering på de ulike skjermene/lerretene rundt omkring i lokalet.

Temajulebord
På Oslo Event Hub arrangeres det ofte julebord med tema. Lokalet kan pyntes med effekter og lyssettingen tilpasses med ulike farger og styrke for å få en gjennomført stil. De ulike salene kan brukes til forskjellige temaer/aktiviteter og alt ligger til rette for at årets julebord skal bli en suksess!

Sentral beliggenhet i hjertet av Oslo
Oslo Event Hub ligger i Dronningens gate midt i Oslo, med kort vei til alt av kollektivtrafikk, taxiholdeplass og gangavstand til Oslo S. 

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Oslo Event Hub - byOSLO innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
1. september 2023 til 30. desember 2023
Åpnings​tider
Man
18.00-03.00
Tis
18.00-03.00
Ons
18.00-03.00
Tors
18.00-03.00
Fre
18.00-03.00
Lør
18.00-03.00
Søn
18.00-03.00
Kapasitet
70 - 850 gjester
Sosiale medier
Adresse

Dronningens gate 4

0152 Oslo