Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Selskapslokale med mange muligheter

Oslo Event Hub (tidligere Gamle Museet) er et perfekt lokale til julebord og årsfest. Her er det mange muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det. Du leier lokalene eksklusivt, og får tilgang til alle salene. 

Skreddersydd arrangement

En personlig planlegger hjelper deg med å planlegge hele arrangementet fra begynnelse til slutt. De kjenner lokalet godt og har ulike samarbeidspartnere som sørger for at arrangementet blir helt etter dine ønsker.

Temajulebord

På Oslo Oslo Event Hub arrangeres det ofte julebord med tema. Lokalet kan pyntes med effekter og lyssettingen tilpasses med ulike farger og styrke for å få en gjennomført stil. De ulike salene kan brukes til forskjellige temaer/aktiviteter. 

Sentral beliggenhet med gangavstand til Oslo S

Oslo Event Hub ligger i Dronningens gate midt i Oslo, med kort vei til kollektivtrafikk, taxiholdeplass og gangavstand til Oslo S. Alt ligger til rette for at årets julebord skal bli en suksess.

Laddar

Bestill julebord