Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Annerledes julebord i Oslo

Sørg for minneverdige opplevelser med et annerledes julebord i Oslo. Gjør noe utenom det tradisjonelle - legg til elementer som vin-/matkurs, show, konkurranser eller andre gruppeaktiviteter - arranger et annerledes julebord i Oslo. Flere av leverandørene har også lokaler som skiller seg ut og bidrar til en  unik ramme for selskapet, og noe utenom det vanlige.  

Det er ikke bare aktiviteter og lokaler som kan sette standarden for et annerledes julebord. Middagen er et av de største elementene, og folk flest har sterke assosiasjoner til spesifikke retter når det kommer til julemat. Flere av tilbyderne i listen under har spennende menyer med kreative og smakfulle retter som man vanligvis ikke forbinder med juleselskapet, men som absolutt leverer en kulinarisk opplevelse og vil tilfredsstille selv den mest tradisjonelle av de alle. 

Nedre Løkka Cocktailbar og Selskapslokaler

20 til 110 gjester

Nedre Løkka Cocktailbar og Selskapslokaler

Thorvald Meyers gate 89, Oslo

Arranger julebord for venner eller kolleger i stilfulle lokaler. Stedet ligger ved Schous plass og er lett tilgjengelig med trikkestopp like utenfor. I 2. etasje er det mulighet for skjermet julebord for inntil 110 gjester med tilgang til egen bar.

Restaurant Park 29

2 til 100 gjester

Restaurant Park 29

Parkveien 29, Oslo

Restaurant Park 29 inviterer til julebord i hyggelig atmosfære sentralt i Oslo! Velg mellom a la carte eller julemeny. Vi tilbyr også våre gjester eget Chambre Séparée. Hold heller avstand og kos dere. Vi tar oss av resten.

Justisen

20 til 100 gjester

Justisen

Møllergta 15, Oslo

Du finner knapt et mer unikt lokale for julebordet i Oslo enn Justisen. Stedet har fungert som serveringssted i nesten 100 år og har en helt spesiell innredning og historie.

Smelteverket

10 til 200 gjester

Smelteverket

Maridalsveien 17a, Oslo

Hva med et anderledes julebord med fantastisk juletapas? Vi serverer julebordstapas både til private og for firma. Smelteverket ligger langs Akerselva, i kjelleren av Mathallen på Vulkan i Oslo.

Oslo Event HubKun for bedrifter

70 til 900 gjester

Oslo Event Hub

Dronningens gate 4, Oslo

Oslo Event Hub (tidligere Gamle Museet) er et perfekt lokale til julebord og årsfest. Her er det mange muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det. Gjenåpner november 2022.

F6 Cocktailbar

30 til 40 gjester

F6 Cocktailbar

Frognerveien 6, Oslo

På F6 kan du invitere til et stilfullt og uformelt julebord for inntil 40 gjester. Her kan du samle venner eller kolleger og nyte god mat og drikke. Start julebordet med en juleinspirert velkomstcocktail og avslutt kvelden i baren.

Roklubben selskapslokaler

20 til 250 gjester

Roklubben selskapslokaler

Huk Aveny 2B, Oslo

Roklubben Selskapslokaler er velegnet til både private julebord og julebordet med jobben. Vi serverer alt fra 3-retters til tradisjonelle julemenyer. Hold heller avstand og kos dere. Vi tar oss av resten.

Fjellstua Oslo

1 til 70 gjester

Fjellstua Oslo

Mariboes gate 2, Oslo

Helt nytt lokale midt i Oslo sentrum. Velkommen til Fjellstua på Megazone. En laftet hytte innendørs, perfekt lokasjon for julebord til bedrifter og privatpersoner. Bar og aktivitet i samme lokale. Lokalet blir raskt fullbooket, sjekk tilgjengelighet nå. Vi sees!

Villa Grande

10 til 150 gjester

Villa Grande

Huk Aveny 56, Oslo

Villa Grand Selskapslokaler har flere års erfaring med å arrangere både store og små julebord. Vi serverer alt fra 3-retters til tradisjonelle julemenyer. Hold heller avstand og kos dere. Vi tar oss av resten.

Samfunnssalen Event & konferanseKun for bedrifter

50 til 550 gjester

Samfunnssalen Event & konferanse

Arbeidersamfunnets Plass 1, Oslo

Samfunnssalen er et lokale med sjel, og er det perfekte stedet for julebord. Vårt fokus ligger på personlig service og høy kvalitet. Vi ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering for de som trenger det.

Sporten

50 til 250 gjester

Sporten

Holmenkollveien 204, Oslo

Sporten med sin enestående beliggenhet på Holmenkollen gjør oss nummer 1 på julebord med aktiviteter! Etter aktivitet følger vi opp med 3-retters meny eller tradisjonell julemeny. Hold heller avstand og kos dere. Vi tar oss av resten.

Brim Explorer

20 til 145 gjester

Brim Explorer

Aslakveien 28C, OSLO

Book M/S Bris for et annerledes julebord! Ta med kollegaer eller venner på en hyggelig juleavslutning. Et julebord eller julelunsj ombord på Bris setter rammene for en unik førjulssamling.

Stortingsgaten 4 Roof Top

4 til 150 gjester

Stortingsgaten 4 Roof Top

Stortingsgata 4, Oslo

Roof Topen i Stortingsgaten 4 er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. Sult-gruppen leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske.

Code Restaurant

opptil 50 gjester

Code Restaurant

Dronning Eufemias gate 18, OSLO

På Code møtes det beste fra to verdener: Møte og konferanselokale med alle fasiliteter samt restaurantkvalitet på både mat og servering.

Tryvannstua og Lavo i Oslo Vinterpark

20 til 150 gjester

Tryvannstua og Lavo i Oslo Vinterpark

Bomveien 50, Oslo

Tryvannstua: Har 2 lokaler til disposisjon, det ene lokalet har plass til 50 gjester og det andre har plass 150 gjester. Tårnstua: Ligger i Oslo Vinterpark har en oppvarmet Lavo med plass til 120 gjester en chambre separee plass til 20 gjester

Event.no ASKun for bedrifter

50 til 5000 gjester

Event.no AS

Lommedalsveien 189a, Bærums Verk

Event.no formidler ditt julebord i Oslo til flere kjente restauranter og hoteller, uten ekstra kostnad. Dette er en fin tjeneste for dere som er på jakt etter et nytt og spennende sted å holde julebordet.

Christiania Qvartalet Møtesenter

40 til 150 gjester

Christiania Qvartalet Møtesenter

Grev Wedels Plass 7, Oslo

Med gangavstand fra Oslo Sentralstasjon og all offentlig transport finner du Christiania Qvartalet Møtesenter. Restauranten ligger i Kvadraturen, sentralt i historiske Oslo.

Telegrafen Oslo

1 til 200 gjester

Telegrafen Oslo

Kongens gate 21, Oslo

Telegrafen Oslo er Norges største kombinerte utelivs-, serverings- og arrangementsarena. På våre 3200m² kan du bli kjent med et historisk lokale som byr på aktiviteter, visuelle inntrykk, sosialisering og ikke minst de gode samtalene.

Krøsset

30 til 90 gjester

Krøsset

Maridalsveien 3, Oslo

Vil du ha julefesten til vennegjengen eller kollegene dine på en Art Deco-pub beliggende ved Vulkan? Se hit! Krøsset pub er perfekt for mindre grupper som vil ha en lokasjon utenom det vanlige.

Flyhallen - Teknisk museum

50 til 1000 gjester

Flyhallen - Teknisk museum

Kjelsåsveien 37, Oslo

Flyhallen er et unikt lokale inne på Teknisk museum. Hele museet kan leies for omvisning, mingling og bespisning. Her kan du sitte under flyvningen til en Caravell, og nyte julebordet. Hold heller avstand og kos dere. Vi tar oss av resten.

Åpen Scene

opptil 320 gjester

Åpen Scene

Badstugata 2, Oslo

Det er er mange som ønsker en juleavslutning, vi følger kravene i forhold til COVID. Skal du ha et julebord eller andre typer av festligheter, har vi det perfekte selskapslokalet.

Bygdøy Allé 3

2 til 50 gjester

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3, Oslo

Bygdøy Allé 3 er et unikt konsept med restaurant, bar og scene under samme tak. Arranger julebord i restauranten eller et chambre séparée, fra 2 personer og oppover. Start kvelden med en drink i hovedbaren og avslutt julebordet på dansegulvet.

Vaaghals

opptil 220 gjester

Vaaghals

Dronning Eufemias gate 8, Oslo

Julebord på Vaaghals restaurant i Barcode, Oslo. Flotte lokaler til store og mindre juleselskaper. I vår andre etasje kan vi servere selskaper på opp til 100 gjester. I tillegg har vi to separate rom som rommer henholdsvis 20 og 25 gjester.

Pokalen Pub Vulkan

15 til 300 gjester

Pokalen Pub Vulkan

Vulkan 26, Oslo

Legg ditt neste julebord til Pokalen Vulkan! Sentralt beliggende ved Mathallen i Oslo og kapasitet opp til 300 mennesker. Ønsker du å kombinere julebordet fag på dagen, en workshop eller et seminar? Hos oss får du begge deler.