Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Annerledes julebord i Oslo

Sørg for minneverdige opplevelser med et annerledes julebord i Oslo. Gjør noe utenom det tradisjonelle - legg til elementer som vin-/matkurs, show, konkurranser eller andre gruppeaktiviteter - arranger et annerledes julebord i Oslo. Flere av leverandørene har også lokaler som skiller seg ut og bidrar til en  unik ramme for selskapet, og noe utenom det vanlige.  

Det er ikke bare aktiviteter og lokaler som kan sette standarden for et annerledes julebord. Middagen er et av de største elementene, og folk flest har sterke assosiasjoner til spesifikke retter når det kommer til julemat. Flere av tilbyderne i listen under har spennende menyer med kreative og smakfulle retter som man vanligvis ikke forbinder med juleselskapet, men som absolutt leverer en kulinarisk opplevelse og vil tilfredsstille selv den mest tradisjonelle av de alle. 

Søker

Viser av