Er du på leting etter et sentrumsnært, herskapelig lokale, som garanterer julestemning? Da er KJ37 Selskapslokale noe for deg! Med utsikt over julemarkedet i spikersuppa, Karl Johan Gate sin flotte julebelysning og OHFs egne juledekor er det ingenting som står i veien for at du og dine gjester bør komme i julestemning. Karl Johans Gate 37 er et herskapelig og nyoppusset selskapslokalet midt i Karl Johans gate. Det er brukt tidsriktige farger kombinert med herskapelig overflater, antikk, byggets fantastiske arkitektur og originale lysekroner. Lokalet har store flotte vinduer med utsikt mot Stortinget, spikersuppa og Slottet som gir godt med lys inn i lokalet. Lokalet kan om ønskelig, deles inn i to avdelinger med glassdør og gardiner. Vi dekker bord opp til 100 personer totalt i lokalet og det er kjøkken og garderobemuligheter i tilknytning til salen. For mer informasjon ta kontakt.

Herskapelig julebord i Oslo med god mat og drikke 

Julebord på KJ37 Selskapslokale Selskapslokale er velegnet til både private julebord og julebordet med jobben. Lokalet består av en stor, vakker festsal med originale veggmalerier, stavparkett i eik og krystallkroner, samt toaletter, kjøkken og garderobe. Vår hyggelige prosjektleder vil hjelpe til med planleggingen og utførelse slik at du kan slappe av og nyte julebordet sammen med gjestene. Vi serverer alt fra 3-retters til tradisjonelle julemenyer med komplimenterende viner til. 

Et typisk julebord;
Aperitif 
3-retters meny 
Vinpakke 
Kaffe 
2 bonger 
Kuvert pris kr 1.625 ,-

Pris på aktivitet varier fra valgt aktivitet, men starter fra kr 500,- per person. 

Leie kommer i tillegg kr 15 000,- som inkluderer oppdekking, vask etter fest og personell. 

Utradisjonelt julebord 
KJ37 Selskapslokale passer også fint for de som ønsker en utradisjonell feiring med for eksempel buffetmeny og aktiviteter i sentrum. 

Du kan se de ulike menyene våre her, finner du ikke noe som faller i smak bistår vi med endringer etter behov og ønsker. 

Hva kan SULT bistå med og hva kan man ta med selv? 
Leie av KJ37 Selskapslokale følger med matservering og det er derfor ikke tillatt med medbrakt mat og drikke. Videre dekker vi med hvite duker, tøyservietter, alt av servise og telys. Blomsteroppsats og bordkort kan man ta med selv. Har man behov for transport og underholdning er dette noe SULT kan bistå med. 

Om SULT-gruppen
SULT er en hovedaktør innen selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersoner. Vi setter fokus på gode matopplevelser og møter enhver kundes behov. Med lønnsom drift utvider vi stadig og driver nå også konsepter innen kafe- og restaurantnæringen. 

| SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | SJØHOLMEN | PARK 29 | HERREGÅRDSKROEN | HVALSTRAND BAD | KARL JOHANS GATE 37 | STORTINGSGATEN 4 |

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av KJ37 Selskapslokale innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
1.november 2024 til 31.januar 2025
Åpnings​tider
Man
17:00 - 03:00
Tis
17:00 - 03:00
Ons
17:00 - 03:00
Tors
17:00 - 03:00
Fre
17:00 - 03:00
Lør
17:00 - 03:00
Søn
17:00 - 03:00
Kapasitet
30 - 100 gjester
Sosiale medier
Adresse

Karl Johans Gate 37

0162 Oslo