Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Julebord i Bergen

Utvalg av forskjellige julebord i Bergen. Her finner du det du trenger for det perfekte julebordet i Bergen. Bestill ditt julebord nå som utvalget er størst så du ikke risikerer at stedet du ønsker er fullbooket den datoen du ønsker.

Råvarene Café & BioBistro

15 til 90 gjester

Råvarene Café & BioBistro

Marken 9, BERGEN

Vi har ledig julebordlokale:) både eksklusivt og som bord-bestilling. Julemat, og bar til deg og dine; evnt. en free stylet tapas buffè til føjulskos

EVENT.NOKun for bedrifter

50 til 5000 gjester

EVENT.NO

Lommedalsveien 189a, Bærums Verk

Event.no formidler ditt julebord i Bergen til flere kjente restauranter og hoteller, uten ekstra kostnad. Dette er en fin tjeneste for dere som er på jakt etter et nytt og spennende sted å holde julebordet.

Julebord i Bergen

Julebord i Bergen! Om du skal arrangere julebord i Bergen har du en rekke tilbydere å velge mellom. 

Bevar de gode tradisjonene, eller skap noen helt nye! Her finner du ulike julebordvarianter som passer for både private sammenkomster med familie og venner, og for bedriften. Velg blant tilbydere som har fristende menyer i alle prisklasser, ulike pakker med middag og underholdning/aktiviteter, med eller uten overnatting - for å nevne noe.

Dette er en av årets travleste sesonger, og derfor anbefaler vi deg å være tidlig ute med forespørsler og bookinger. På den måten kan du sikre deg akkurat det julebordet du ønsker. 

Vi ønsker dere et fortreffelig julebord!