Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Julebord Nydalen

Julebord i Nydalen i mange varianter og innpakninger. Vi tilbyr et utvalg av forskjellige typer av julebord i Nydalen.Få tips og bestill ditt julebord for 2024 allerede nå.

Thon Hotel Storo

30 til 350 gjester

Thon Hotel Storo

Vitaminveien, 0485 OSLO

Thon Hotel Storo tilbyr julebord for privatpersoner, firma, lag og foreninger. Vi har egne lokaler for både små og store grupper, samt et Brasserie med plass til opptil 300 gjester. Vår største bankettsal tar opptil 350 gjester.

Johnny Rockets - Nydalen - Storo

opptil 30 gjester

Johnny Rockets - Nydalen - Storo

Vitaminveien 29, Oslo

Hold ditt Julebord hos Johnny Rockets! American feeling in the midle of Oslo. Johnny Rockets er en amerikansk diner med røtter i det klassiske amerikanske kjøkkenet. Med hovedvekt på Kvalitet. Burger - Shakes - Fries og så mye mye mer.

Julebord i Nydalen 2024

Julebord.no tilbyr et utvalg av forskjellige julebord i Nydalen, både for bedrifter, kollegaer, venner og familie. Her finner du det du trenger for det perfekte julebordet i Nydalen.

Selv om det kan være litt tidlig å komme i julestemning, er det ikke for tidlig å planlegge årets julebord 2024, tvert imot. Bestill ditt julebord nå som utvalget er størst så du ikke risikerer at stedet du ønsker er fullbooket den datoen du ønsker.

Bestill julebord for 2024 i Nydalen i dag!