Julebord for små og store selskap

Villa Grande - Vi hjelper deg med Julebordsplanleggingen
Villa Grand Selskapslokaler har flere års erfaring med å arrangere både store og små julebord.Vår prosjektleder vil bistå med planleggingen og stå for utførelsen av arrangementet slik at du kan slappe av og nyte julebordet sammen med dine gjester. Vi serverer alt fra 3-retters til tradisjonelle julemenyer med nøye utvalgte viner. Med solid treverke og juledekorasjoner reflekterers julestemningen igjennom lokalet. Med vår lange erfaring og leverandører sikrer vi deg en velykket og fin julefeiring.

Et typisk julebord på Villa Grande 
Ved større julebord bruker vi å koble sammen kafeen og hagestuen med å åpne den store døren som leder til begge rommene. Vi dekker da til middag i kafeen for så å lage dansegulv i Hagestuen. 
 
Aperitif 
3-retters meny 
Vinpakke 
Kaffe
2 bonger 
kuvert pris kr 1.625 ,-

Pris på aktivitet varier fra valgt aktivitet men starter fra kr 500,- per person. 

Leie Villa Grande kommer i tillegg kr 10 000,- for kafeen og 7 500,- for å leie hagestuen. Leie av begge rom er kr. 15 000.  Leie inkluderer oppdekking, vask etter fest og personell. 

Utradisjonell julebord på Villa Grande 
Villa Grande passer også fint for de som ønsker en utradisjonell feiring med for eksempel buffetmeny og bar åpen for gjestene å kjøpe drikke selv i baren. Vi får til det meste i sammarbeid med våre leverandører. 

Et perfekt lokale til julebord i Oslo.

Hva kan SULT bistå med og hva kan man ta med selv? 
Leie av Villa Grande følger med matservering og det er derfor ikke tillatt med medbrakt mat og drikke. Videre dekker vi med hvite duker, tøyservietter, alt av servise og telys. Blomsteroppsats og bordkort kan man ta med selv. Har man behov for transport og underholdning er dette noe SULT kan bistå med. 

Om SULT-gruppen
SULT er en hovedaktør innen selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersoner. Vi setter fokus på gode matopplevelser og møter enhver kundes behov. Med lønnsom drift utvider vi stadig og driver nå også konsepter innen kafe- og restaurantnæringen. 

En del av SULT-gruppen 
| SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | SJØHOLMEN | PARK 29 | TEKNISK MUSEUM | HISTORISKE TOGREISER | HVALSTRAND BAD | KARL JOHANS GATE 37 | STORTINGSGATEN 4 |

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Villa Grande innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
1. november 2024 til 31. januar 2025
Åpnings​tider
Man
12.00-03.00
Tis
12.00-03.00
Ons
12.00-03.00
Tors
12.00-03.00
Fre
12.00-03.00
Lør
12.00-03.00
Søn
12.00-03.00
Kapasitet
10 - 150 gjester
Sosiale medier
Adresse

Huk Aveny 56

Oslo