Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord for små og store selskap

Villa Grande - Vi hjelper deg med Julebordsplanleggingen
Villa Grand Selskapslokaler har flere års erfaring med å arrangere både store og små julebord.Vår prosjektleder vil bistå med planleggingen og stå for utførelsen av arrangementet slik at du kan slappe av og nyte julebordet sammen med dine gjester. Vi serverer alt fra 3-retters til tradisjonelle julemenyer med nøye utvalgte viner. Med solid treverke og juledekorasjoner reflekterers julestemningen igjennom lokalet. Med vår lange erfaring og leverandører sikrer vi deg en velykket og fin julefeiring.

Et typisk julebord på Villa Grande 
Ved større julebord bruker vi å koble sammen kafeen og hagestuen med å åpne den store døren som leder til begge rommene. Vi dekker da til middag i kafeen for så å lage dansegulv i Hagestuen. 
 
Aperitif 
3-retters meny 
Vinpakke 
Kaffe
2 bonger 
kuvert pris kr 1356,-

Pris på aktivitet varier fra valgt aktivitet men starter fra kr 500,.- per person. 

Leie Villa Grande kommer i tillegg kr 10 000,- for kafeen og 5000,- for å leie hagestuen. Leie inkluderer oppdekking, vask etter fest og personell. 

Utradisjonell julebord på Villa Grande 
Villa Grande passer også fint for de som ønsker en utradisjonell feiring med for eksempel buffetmeny og bar åpen for gjestene å kjøpe drikke selv i baren. Vi får til det meste i sammarbeid med våre leverandører. 

Tradisjonelle Julemenyer 

STOR JULEBUFFET

Ribbe og hjemmelagde medisterkaker (7)

Julepølser (7)

Kokte mandelpoteter med brun saus og surkål (1, 7)

Roastbiff, viltpaté, assortert spekemat, hjemmelaget sylte og lammerull

Bakt sjøørret med ramsløk (4)

Sporten's hjemmerøkte laks med spennende krydder

Syltet laks (4, 10)

Gravet laks på Fru Lysholm (4, 11)

Rakefisk fra Hardangervidda (4)

Ferskvannskreps og reker (2)

Hjemmelaget krydder - og sennepssild (4, 10)

Ostefat (7)

Tilbehør
Hjemmelaget potetsalat (3, 10) og waldorfsalat (3, 7, 8,10)
Eggerøre (3, 7), gressløksaus (7), rømme (7), nyrørte tyttebær, sennepsaus (3, 10), sprø salat, remulade (3, 10), soppsalat, sylteagurk (10), pickles (10), sennep (10), rødbeter, rødløk, flatbrød (1) , lefse (1, 8), nystekt brød (1, 6, 11)

Dessert
Fersk frukt
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus (3, 7)
Riskrem med rød saus (7)
Multekrem (7)
Pepperkaker (1)

Kr 695,-

----------------------------------------------------------

Juletapas 

Juleribbe på karamellisert rødkål

Viltpatè med hjemmerøkt bacon

Lefse med lammerull og urtekrem(1,8)

Rakfisk i lefse med rømme og rødløk (eller evt. gravlaks)(4,7,8)

Luksus fiskekaker med fennikelremulade(3,4,7,14)

Pepperkaker(1) med gorgonzolakrem(7)

Laksepate med urterømme på Rørosrømme

Sporten’s hjemmerøkte ørret(4)

Bakt gresskar med geitostkrem(7)

Saltbakte amandinepoteter med aioli(3)

Balsamicobakt sopp

Godt brød (1,6,11)

Kr. 575,-

--------------------------------------------------------------
3-retters Julemeny 

Forrett
Rakfisk fra Valdres servert med rømme fra Røros, lefse og rødløk

Hovedrett
Ribbe, Julepølse og medisterkaker servert med mandelpoteter, surkål, rødkål og brun saus

Dessert
Tjukkmjølkspudding med tindvedsgele, syltatindved og rista hvit sjokolade

Kr. 595,-

--------------------------------------------------------------

Diverse informasjon om Villa Grande 
Villa Grande har kapasitet for opptil 140 gjester sittende på langbord. Kafeen tar opptil 100 gjester og Hagestuen rommer opptil 40 gjester. Dørene åpner ved avtalt tidspunkt og all servering avsluttes kl. 02:30. Gjestene må forlate lokalet innen kl. 03:00. Man kan enkelt komme seg til Villa Grande med bil eller med buss, rute 30. Det er GRATIS PARKERING for våre gjester til høyre når man kjører inn innkjørselen til Villa Grande. 

Hva kan SULT bistå med og hva kan man ta med selv? 
Leie av Villa Grande følger med matservering og det er derfor ikke tillatt med medbrakt mat og drikke. Videre dekker vi med hvite duker, tøyservietter, alt av servise og telys. Blomsteroppsats og bordkort kan man ta med selv. Har man behov for transport og underholdning er dette noe SULT kan bistå med. 

Villa Grande sin historie
Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret) er et forsknings-, dokumentasjons- og formidlingssenter. Senteret rommer en permanent utstilling, et bibliotek og en kafé, og arrangerer gratis besøk for skoleklasser.

Bakgrunn:
Det historiske og moralske oppgjøret med den økonomiske likvidasjonen av jøder i Norge i forbindelse med 2. verdenskrig resulterte i at et enstemmig Storting besluttet å returnere 450 millioner kroner til den jødiske minoriteten. Bakgrunnen var de funn som ble dokumentert og offentliggjort i mindretallets rapport i NOU 1997:22 om «Inndragning av jødisk eiendom i Norge under den 2. verdenskrig».

Beløpet skulle tilsvare det som sto på en separat konto kalt «Den jødiske fellesmasse» i Norges Bank 7. mai 1945, omregnet til dagens kroneverdi. Denne summen utgjorde en rest av det som var igjen etter likvidasjonen av jødiske eiendommer og verdier under krigen: 200 millioner kroner ble avsatt til en standardisert erkjentlighetssum på 200.000 kroner til hver person som hadde blitt utsatt for antijødiske tiltak. 250 millioner kroner ble avsatt til et kollektivt oppgjør knyttet til likvidasjonen av trossamfunnenes institusjoner og den økonomiske likvidasjon av de 230 familiene som ble totalt utslettet. Dette beløpet ble fordelt på tre områder: 150 millioner kroner ble avsatt til de mosaiske trossamfunn for å sikre jødisk kultur og fremtid i Norge, på initiativ fra de mosaiske trossamfunn gikk 60 millioner kroner til opprettelsen av et fond til støtte utenfor Norges grenser til å minnes og å utvikle den tradisjon og kultur som nazistene ønsket å utrydde, og 40 millioner kroner ble øremerket opprettelse og drift av et kompetansesenter for studier av Holocaust og livssynsminoriteters stilling i Norge, jfr. St. prp. nr. 82, 1997-98.

Stortinget ba Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet om å opprette et politisk og ideologisk nøytralt kompetansesenter for de livssynsminoriteter som finnes i Norge i dag. Universitetet i Oslo fikk på denne bakgrunn i oppdrag å opprette Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret). Senteret ble opprettet i 2001 som en stiftelse med et eget styre og med full akademisk frihet. HL-senteret har i dag en samarbeidsavtale med Universitetet i Oslo.

Stortinget la ambisiøse mål til grunn for virksomheten. HL-senteret skulle være et forsknings-, dokumentasjons- og formidlingssenter som skulle bygge sin aktivitet på studier av Holocaust, andre folkemord, rasisme, antisemittisme og massive brudd på menneskerettighetene på den ene siden og religiøse minoriteters vilkår i moderne samfunn på den andre. Innenfor det vide spekteret av Holocaust-sentre som finnes i verden, er HL-senteret ett av de som har fått det bredeste mandat: å utvikle og drive en stor permanent utstilling, å drive omfattende forskning, og å bygge opp dokumentasjons- og undervisningsavdelinger.

Om SULT-gruppen
SULT er en hovedaktør innen selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersoner. Vi setter fokus på gode matopplevelser og møter enhver kundes behov. Med lønnsom drift utvider vi stadig og driver nå også konsepter innen kafe og restaurant næringen.

En del av SULT-gruppen
SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | SJØHOLMEN | PARK 29 | TEKNISK MUSEUM | HISTORISKE TOGREISER | HVALSTRAND BAD

Laddar

Bestill julebord