Event.no formidler ditt julebord i Oslo til flere kjente restauranter og hoteller, uten ekstra kostnad. Dette er en fin tjeneste for dere som er på jakt etter et nytt og spennende sted å holde julebordet. 

Kun for bedrifter og minimum for 50 personer og oppover.

Julebordet er ikke bare en fest. Misforstå oss rett: Det er en fest, men det er også så mye mer. Det er en uformell og hyggelig avslutning på året. En mulighet for deres ansatte til å bli bedre kjent – enten med hverandre, eller med deres kunder.

Derfor er det en selvfølge at det må gå sømløst. Alle må få noe godt på tallerkenen – og kanskje også i glasset. Underholdningen må treffe, og julestemningen må sitte. Og når gjestene går hjem, skal de tenke «wow».

Med lang og bred erfaring i å skreddersy julebord, kan Event.no bistå dere med å arrangere den perfekte avslutningen på året. Enten dere ønsker en koselig julemiddag, eller sikter mot julestjerna og kliner til med tidenes førjulsfest. 

Med samarbeidspartnere over hele Norge, er det herved et løfte at deres neste julebord vil bli bedre enn julekvelden selv!

Bare send ønskelista hit, så skaper vi sammen den beste førjulsstemningen – enten dere ønsker et hyggelig lite arrangement for bedriftens ansatte, eller vil slå på stortromma for både ansatte, partnere, og kunder. 

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Event.no AS innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
1. oktober 2022 til 1. mars 2023
Åpnings​tider
Man
08.30-16.15
Tis
08.30-16.15
Ons
08.30-16.15
Tors
08.30-16.15
Fre
08.30-16.15
Lør
Stengt
Søn
Stengt
Kapasitet
50 - 5000 gjester
Sosiale medier
Adresse

Lommedalsveien 189a

1353 Bærums Verk