Velkommen til julebord på historiske Mangelsgården i hjertet av Oslo. Her kan dere invitere venner eller kolleger til å nyte god mat og drikke i helt unike omgivelser. Velg en av våre julemenyer, julelunsjer, buffeter eller medbrakt mat om ønskelig. Ta kontakt så hjelper vi dere med alt av planlegging, slik at dere kan nyte festen sammen med gjestene. .

Mangelsgården ble bygget i 1698 og er nå fredet, de fleste av rommene vi benytter er restaurert tilbake til året 1790-1800. Selv om det meste er annerledes i 2023, både kulturelt, tradisjonelt og visuelt, kan man allikevel kjenne et historisk sus i de godt bevarte selskapsrommene. Dette er perfekte omgivelser til både julelunsj og julemiddag, både for vennelaget og firmafesten.

Vi har flere vakre rom som kan benyttes. Medbrakt mat er også mulig og drikkemeny eller bongsystem kan ordnes. Vi kan lage klassisk 3-retters julemeny, julebuffet eller julesnacks. Vi har plass til 90 gjester sittende, men man kan være opp til 150 gjester om det er stående mingling og buffeter.

Storstua har plass til 72 sittende gjester. Denne vakre salen har sin sjarm, det er lysekroner i taket, pyntede juletrær og flott oppdekning med hvite duker, alt av servise , blomster og levende lys. 

Lillestua er rommet som ligger inntil Storstua, her er det plass til 18 gjester sittende og dette kan brukes sammen med Storstua (se bilder). Rommet står ellers tomt og kan brukes til mingling, bar eller liknende, her finnes det mange muligheter.

Vi rigger til dans og musikk etter middag om ønskelig og kan servere alkohol til klokken 03:00.

Både kjøkken, garderober og toaletter ligger i tilknytning til Storstua. For mer informasjon om hva vi kan tilby eller andre spørsmål dere måtte ha er det bare å ta kontakt med en av oss så vil en av våre kolleger svare deg. Vi hjelper med det meste, og vi skreddersyr etter behov slik at du kan nyte festen sammen med gjestene.

Leie inkluderer oppdekning, vask og personal.

Hjertelig velkommen til Mangelsgården i Storgata 36.

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Mangelsgården innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
3. November til 18. December
Kapasitet
40 - 150 gjester
Sosiale medier
Adresse

Storgata 36H

0182 Oslo