Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Julebord på Bygdøy

Vær tidlig ute og bestill julebord i Bygdøy for 2023. Bestill ditt julebord i Bygdøy i dag så du får den dagen du ønsker, det blir raskt fullt på de populære datoene.

Roklubben selskapslokaler

20 til 250 gjester

Roklubben selskapslokaler

Huk Aveny 2B, Oslo

Roklubben Selskapslokaler er velegnet til både private julebord og julebordet med jobben. Vi serverer alt fra 3-retters til tradisjonelle julemenyer. Hold heller avstand og kos dere. Vi tar oss av resten.

Dronningen Selskapslokaler

35 til 120 gjester

Dronningen Selskapslokaler

Dronningen 1, Oslo

Dronningen Selskapslokaler på Bygdøy – fantastisk lokalitet – til alle typer av julebord. All maten blir laget på stedet. Drikke kan dere ha med selv.

Villa Grande

10 til 150 gjester

Villa Grande

Huk Aveny 56, Oslo

Villa Grand Selskapslokaler har flere års erfaring med å arrangere både store og små julebord. Vi serverer alt fra 3-retters til tradisjonelle julemenyer. Hold heller avstand og kos dere. Vi tar oss av resten.

Julebord i Bygdøy 2023

Julebord.no tilbyr et utvalg av forskjellige julebord i Bygdøy, både for bedrifter, kollegaer, venner og familie. Her finner du det du trenger for det perfekte julebordet i Bygdøy.

Selv om det kan være litt tidlig å komme i julestemning, er det ikke for tidlig å planlegge årets julebord 2023, tvert imot. Bestill ditt julebord nå som utvalget er størst så du ikke risikerer at stedet du ønsker er fullbooket den datoen du ønsker.

Bestill julebord for 2023 i Bygdøy i dag!