Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Restaurant Park 29 inviterer til julebord i hyggelig atmosfære sentralt i Oslo! Velg mellom a la carte eller tradisjonell julemeny med nøye utvalgte viner til. Du kan også leie et eget Chambre Séparée eller bestille bord i restauranten.

Gratis parkering: Vi har gratis parkering rett utenfor restauranten. Spør en av våre servitør etter parkeringskort. 

Julelunsj: Vi tar i mot selskaper utover våre åpningstider, vennlig ta kontakt med oss.

Julemiddag: Nyt tradisjonell julemat eller fransk/spansk inspirerte a la carte meny i kanskje Oslos koseligste restaurant sammen med venner og familie! 

Julebord med bedriften: Ta med deg sjefen og kollegaer på 3-retters middag med eller uten vinpakke. Man vi da få benytte seg av eget Chambre Séparée og kan velge mellom a la carté, selskapsmeny eller julemeny. Vi ber om forhåndsbestilling av meny for store grupper for en bedre gjennomgang av middagen. 

Chambres séparées
Chambre 1: Opptil 6 personer
Chambre 2: Opptil 10 personer
Chambre 3: Opptil 16 personer
Chambre 4: Opptil 20 personer
Chambre 5: Opptil 40 personer

Maks kapasitet: Vi kan ta imot selskaper opptil 60 gjester.


SELSKAPSMENY JULEN 2021/CHRISTMAS MENU 2021

STARTER

HODESYLTE MED SENNEP, FLATBRØD OG SYLTET RØDLØK
HEAD CHEESE WITH MUSTARD, FLAT BREAD AND PICKLED RED ONION
(C, H, R, B, SU)
 
OR

BAKT CHÈVRE MED BETER, FIKEN OG VALNØTTER
BAKED CHÈVRE WITH BEETS, FIGS AND WALNUTS
(M, SU, VN)

MAIN COURSE

TORSK MED PETIT POIS, BACON OG ROSETTKÅL
BAKED COD WITH PETIT POIS, BACON AND FLOWER SPROUT
(F, M)
 
OR

ANDEBRYST MED SPICY KIRSEBÆRSAUS OG HONNINGGLASERTE ROTFRUKTER
DUCK BREAST WITH SPICY CHERRY SAUCE AND HONEY GLAZED ROOT VEGETABLES
(M, C, SU)

DESSERT

SJOKOLADEMOUSSE AV MANJARI MED HASSELNØTTKREM
MANJARI CHOCOLATE MOUSSE WITH HAZELNUT CREAM
(M, HN, SU)
 
OR

MULTER I VARIASJON MED KRUMKAKECHIPS, KRYDDERKAKE OG ROSMARINKREM
VARIATION OF CLOUDBERRIES WITH “KRUMKAKE”, SPICE CAKE AND ROSEMARY CREAM
(H, M, SU)
 
3-COURSE 595 NOK – WITH CHEESE 695 NOK
WINE MENU 495 NOK – WITH CHEESE 595 NOK

Våre julebordsmenyer er tilpasset grupper på 8 personer og oppover, og vi ber om at selskapet må enes om en felles meny – det vil si like retter til alle. Menyen tilpasses selvfølgelig for allergikere og diettbehov. Vi setter pris på tilbakemelding av menyvalg senest 3 dager før julebordet skal holdes.

Leie utover åpningstider
Park 29 åpner dørene kl. 16:00 man-fredag og kl. 12:00 lørdager og kjøkkenet stenger kl 22:00. Restauranten lukker dørene opprinnelig kl 00:00, men om dere skulle ønske å være her utover det vil det påløpe en timepris på 3500,-. Vi holder åpent utenom ordinære åpningstider for større grupper etter avtale. Gi beskjed på forkant om dette skulle være ønskelig.

Laddar

Bestill julebord