Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Restaurant Park 29 inviterer til julebord i hyggelig atmosfære sentralt i Oslo! Velg mellom a la carte eller tradisjonell julemeny med nøye utvalgte viner til. Du kan også leie et eget Chambre Séparée eller bestille bord i restauranten.

Gratis parkering 
Vi har gratis parkering rett utenfor restauranten. Spør en av våre servitør etter parkeringskort. 

Julemiddag
Nyt tradisjonell julemat eller fransk/spansk inspirerte a la carte meny i kanskje Oslos koseligste restaurant sammen med venner og familie! 

Julebord med bedriften 
Ta med deg sjefen og kollegaer på 3-retters middag med eller uten vinpakke. Man vi da få benytte seg av eget Chambre Séparée og kan velge mellom a la carté, selskapsmeny eller julemeny. Vi ber om forhåndsbestilling av meny for store grupper for en bedre gjennomgang av middagen. 

Chambres séparées
Chambre 1: Opptil 6 personer
Chambre 2: Opptil 12 personer
Chambre 3: Opptil 20 personer
Chambre 4: Opptil 26 personer
Chambre 5: Opptil 48 personer

Maks kapasitet
Vi kan ta imot selskaper opptil 84 gjester.

Julemeny
KLASSISK SELSKAPSMENY JULEN 2019/CLASSIC CHRISTMAS MENU 2019

STARTER
RAKFISK, SERVERT MED POTETLEFSER, RØMME, DILL, RØDLØK, PISKET SMØR OG SYLTEDE BETER
FERMENTED RED FISH WITH FLAT POTATO CAKE, SOUR CREAM, DILL, RED ONION, WHIPPED BUTTER AND PICKLED BEETS

(F, H, M, SU)

MAIN COURSE
PINNEKJØTT MED ROTMOS, KOKTE POTETER, OG KOKESJY MED DIJONSENNEP
SALTED LAMB WITH SUEDE- AND CARROT PURÉE, BOILED POTATOES AND JUS WITH DIJON MUSTARD

(M, SU, SE, C)

OR

LUTEFISK MED KOKTE POTETER, ERTESTUING, BACONSMØR, SIRUP, POTETLEFSE, HVIT SAUS, BRUNOST FRA UNDREDAL OG KOKT GULROT
LUTEFISK WITH BOILED POTATOES, MASHED PEAS, BACON BUTTER, SYRUP, FLAT POTATOE CAKE, BECHAMEL, BROWN CHEESE AND BOILED CARROTS

(F, M, H, SU)

DESSERT

MULTER, COGNAC OG VANILJEIS
CLOUDBERRIES, COGNAC AND VANILLA ICE CREAM

(M, H, E, SU, HV) 

3-COURSE 795 NOK 

2-COURSE 650 NOK

------------------------------------

SELSKAPSMENY JULEN 2019/CHRISTMAS MENU 2019

STARTER
CHÈVRE MED SALTBAKTE BETER, FIKEN OG MANDLER
CHÈVRE WITH SALT BAKED BEETS, FIGS AND ALMONDS

(M, SU, A, H)

OR

SITRUSGRAVET LAKS MED SYLTET RØDLØKSPURÉ, SENNEPSSAUS OG FLATBRØDCITRUS CURED SALMON WITH PICKLED RED ONION PURÉE, MUSTARD SAUCE AND FLATBREAD

(M, F, H, SE, SU)

MAIN COURSE
BAKT TORSK MED PETIT POIS PURÉ, ROSETTKÅL, BACONSMØR OG KOKT POTET
BAKED COD WITH PETIT POIS PURÉE, FLOWER SPROUT, BACON BUTTER AND BOILED POTATOES

(F, M)

OR

CRISPY ANDEBRYST MED SPICY KIRSEBÆRSAUS, HONNINGGLASERTE ROTFRUKTER, PASTINAKKPURÉ OG FONDANTPOTET
CRISPY DUCK BREAST WITH SPICY CHERRY SAUCE, HONEY GLAZED ROOT VEGETABLES, PARSNIP PURÉE AND FONDANT POTATOES

(M, C, SU)

DESSERT
SJOKOLADE- OG STEINSOPPMOUSSE MED TINDVED
CHOCOLATE- AND PORCINI MOUSSE WITH SEA BUCKTHORN

(M, H, E, P)

OR

KRYDDERKAKE MED EPLEKOMPOTT OG SITRONVERBENAISKREM
SPICE CAKE WITH APPLE COMPOTE AND LEMON VERBENA ICE CREAM

(H, SU, M, E, HV)

3-COURSE 595 NOK – WITH CHEESE 695 NOK

WINE MENU 495 NOK – WITH CHEESE 595 NOK

Våre julebordsmenyer er tilpasset grupper på 8 personer og oppover, og vi ber om at selskapet må enes om en felles meny – det vil si like retter til alle. Menyen tilpasses selvfølgelig for allergikere og diettbehov. Vi setter pris på tilbakemelding av menyvalg senest 3 dager før julebordet skal holdes.

Leie utover åpningstider
Park 29 åpner dørene kl 16:30 man-fredag og kl 12:00 lørdager og kjøkkenet stenger kl 22:00. Restauranten lukker dørene opprinnelig kl 00:00, men om dere skulle ønske å være her utover det vil det påløpe en timepris på 3500,-. Vi holder åpent utenom ordinære åpningstider for større grupper etter avtale. Gi beskjed på forkant om dette skulle være ønskelig.

Laddar

Bestill julebord