Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Julebordshow og juleshow i Oslo

Hva med et julebordshow i Oslo? Julebordshow i Oslo er en populær variant av julebordet for både privatpersoner og firmaer, så her gjelder det å være ute i god tid. 

Det å kombinere god mat med et underholdende show er ikke bare et bra alternativ, det er noe som blir satt pris på, og det gir deltakerne en felles opplevelse som kan snakkes om i etterkant. 

Søk blant våre tilbydere for å finne den type julebordshow som passer best for dere. Send en uforpliktende forespørsel og motta tilbakemelding om tilgjengelighet og tilbud. 
Vi ønsker dere en fantastisk kveld!  

Sentrum Selskapslokale

50 til 180 gjester

Sentrum Selskapslokale

Mariboes Gate 13, Oslo

Fleksibelt lokale, midt i sentrum! I Mariboesgate har vi et stort og lyst lokale som passer ypperlig til julebord. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære.

Olympen Restaurant

opptil 250 gjester

Olympen Restaurant

Grønlandsleiret 15, Oslo

Vi feirer 125 år og ønsker velkommen til historisk julebord! Menyen ivaretar tradisjoner og vi tilrettelegger for store og små grupper. Olympen har kapasitet for inntil 250 personer med ulike chambree-løsninger for de som vil sitte helt avskjermet eller oppleve den fantastiske atmosfæren under stedets gigantiske lysekroner.

KJ37 Selskapslokale

30 til 100 gjester

KJ37 Selskapslokale

Karl Johans Gate 37, Oslo

Er du på leting etter et sentrumsnært, herskapelig lokale, som garanterer julestemning? Da er KJ37 Selskapslokale noe for deg!

Kraft Selskapslokale

50 til 200 gjester

Kraft Selskapslokale

Waldemar Thranes gate 84-98, Oslo

Nytt og moderne selskapslokale perfekt for julebord i toppetasje på St.Hanshaugen

Event.no ASKun for bedrifter

50 til 5000 gjester

Event.no AS

Lommedalsveien 189a, Bærums Verk

Event.no formidler ditt julebord i Oslo til flere kjente restauranter og hoteller, uten ekstra kostnad. Dette er en fin tjeneste for dere som er på jakt etter et nytt og spennende sted å holde julebordet.