1/6

Kobinert fag med fest og morro?
Ønsker du å kombinere julebordet fag på dagen, en workshop eller et seminar? Hos oss får du begge deler. Her kan du invitere bedriftens ansatte til litt faglig input på dagen, og avslutte med middag og fest på kvelden.

Skreddersøm
Når du arrangerer julebord på Pokalen Vulkan kan du lene deg tilbake og nyte kvelden. Her får du hjelp av en personlig planlegger med lang erfaring til å planlegge arrangementet.
Ditt event og kveld er i fokus, og vi strekker oss langt for å etterleve dine ønsker til kvelden.

Mat/drikke
Med Mathallen som nærmeste nabo, er mat av høy kvalitet et av våre fokusområder. Vi leverer mat til alle typer arrangementer og for alle slags budsjetter. I våre selskapspakker står kvalitet og smaksrik mat i sentrum, og vi serverer alt fra tapas til tre-retters middager. Vi setter også gjerne sammen drikkemenyer etter kundens ønske.

Vi ønsker å møte dine behov - og skreddersyr gjerne egne pakker til deg og ditt julebord. Vårt team stiller med fagkompetanse innen event- og konferanseavvikling og bidrar gjerne i den kreative prosessen med tilpasning av underholdning, faglig innhold, dekor med mer for å gjøre ditt arrangement fullkomment.

Åpningstider
Sesong:
2023
Kapasitet:
0 - 300 gjester

Vulkan 26

0175 Oslo

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Pokalen Pub Vulkan innen kort tid