Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Her finner du julebord med overnatting i Oslo sentrum!

Å bestille et julebord med overnatting i Oslo sentrum gir friheten til å kunne nyte hele kvelden, og mange av tilbyderne fører gunstige pakkepriser. Dere kan enten ha middag og overnatting på samme sted, eller velge en av arrangørene som tilbyr eventlokaler til selve julebordet og har avtaler med hoteller for overnatting. 

Vi anbefaler at dere er tidlig ute med forespørsler og henvendelser for julebordet, slik at dere får akkurat det julebordet dere ønsker. 

Kaffistova

opptil 160 gjester

Kaffistova

Rosenkrantz gate 8, Oslo

I Kaffistova har vi servert tradisjonell norsk mat i meir enn 100 år. Kafeen har plass til 160 gjester. Vi kan reservere om lag 100 av desse for lukka lunsj- eller middagsselskap.

Event.no ASKun for bedrifter

50 til 5000 gjester

Event.no AS

Lommedalsveien 189a, Bærums Verk

Event.no formidler ditt julebord i Oslo til flere kjente restauranter og hoteller, uten ekstra kostnad. Dette er en fin tjeneste for dere som er på jakt etter et nytt og spennende sted å holde julebordet.

Kongen Marina Bar og Restaurant

2 til 60 gjester

Kongen Marina Bar og Restaurant

Frognerstranda 4, Oslo

Hva med å ha årets julebord på et sted som er nevnt av The Times i deres artikkel om de 25 kuleste stedene i Europa?

Norda Oslo

opptil 180 gjester

Norda Oslo

Biskop Gunnerus gate 3, Oslo

Ønsker du å gjøre årets julebord til en minneverdig opplevelse utenom det vanlige? Da inviterer vi deg til å feire julen på Norda, hvor tradisjonelle smaker blir byttet ut med en fest av spennende kulinariske opplevelser. Vår restaurant har alt du trenger for å skape et julebord som virkelig skiller seg ut - fra våre innovative retter til en spektakulær utsikt du ikke vil glemme.