Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Her finner du julebord med overnatting i Oslo sentrum!

Å bestille et julebord med overnatting i Oslo sentrum gir friheten til å kunne nyte hele kvelden, og mange av tilbyderne fører gunstige pakkepriser. Dere kan enten ha middag og overnatting på samme sted, eller velge en av arrangørene som tilbyr eventlokaler til selve julebordet og har avtaler med hoteller for overnatting. 

Vi anbefaler at dere er tidlig ute med forespørsler og henvendelser for julebordet, slik at dere får akkurat det julebordet dere ønsker. 

Kaffistova

opptil 160 gjester

Kaffistova

Rosenkrantz gate 8, Oslo

I Kaffistova har vi servert tradisjonell norsk mat i meir enn 100 år. Kafeen har plass til 160 gjester. Vi kan reservere om lag 100 av desse for lukka lunsj- eller middagsselskap.

Event.no ASKun for bedrifter

50 til 5000 gjester

Event.no AS

Lommedalsveien 189a, Bærums Verk

Event.no formidler ditt julebord i Oslo til flere kjente restauranter og hoteller, uten ekstra kostnad. Dette er en fin tjeneste for dere som er på jakt etter et nytt og spennende sted å holde julebordet.

Telegrafen Oslo

1 til 200 gjester

Telegrafen Oslo

Kongens gate 21, Oslo

Book dit julebord på Telegrafen. Vi serverer nydelig mat i Restaurant Bestorp, i lukket rom eller i Telefonkiosken Bar. Telegrafen Oslo er Norges største kombinerte utelivs-, serverings- og arrangementsarena. På våre 3200m² kan du bli kjent med et historisk lokale som byr på aktiviteter, visuelle inntrykk, sosialisering og ikke minst de gode samtalene. Les mer her: https://telegrafenoslo.no/julebord-2022/