HELT VILT
21 bildene
Helt Vilt sine lune lokaler ligger i Mathallen i Oslo. Veggene er kledd med gammel fjellpanel, og de store vinduene har utsikt mot Akerselven. Helt Vilt har fokus på det beste råvarene fra skog og fjell, julemenyen er basert på vilt og tradisjonell julemat.
Ta med kollegaer, venner eller familien til en hyggelig lunsj eller julebord med en spennende julemeny av vilt, eller kos dere med tradisjonell julemat og god drikke.
Håper vi sees.
Helt Vilt er månedens restaurant i Scan Magazine: https://scanmagazine.co.uk/helt-vilt-a-culinary-adventure-through-norways-wilderness/
---------------------------
ÅRETS JULEMENY:
FORETT:
Einerøkt ørret
Servert med dillstuede poteter og dansk rugbrød.
Rugbrødtoast med kremet sopp og urter (vegetarisk alternativ)
Dansk rugbrødtoast med kremet sopp og urter, servert med dillstuede poteter og salat.
HOVEDRETT:
Tradisjonell juletallerken
Juletallerken med de gode julesmakene:
Svineribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål,
poteter, svisker, eple, nyrørte tyttebær og julesaus.
Varm juletapas à la Helt Vilt
Rosastekt andebryst med gløggglasert rødkål og appelsin-coulis.
Grillede biter av hjortefilet, ovnsbakte grønnsaker, viltsaus med rosepepper, gulrotkrem.
Reinsdyrskav med potetpuré og nyrørte tyttebær.
Vårruller fylt med kalkun, servert med krydret eplesaus.
DESSERT:
Riskrem med bringebærsaus
Hjemmelaget sjokoladekake med appelsin
Pris:
2-retters (hovedrett og dessert) kr 835 kr per person (inkludert velkomstdrikke med eller uten alkohol)
3-retters (forrett, hovedrett og dessert) kr 999 per person (inkludert velkomstdrikke med eller uten alkohol)
Selskapsmenyene kan tilpasses med hensyn til allergier.
Vi tilbyr vegetar- og halalalternativer på forespørsel.
Vulkan 5
0178 Oslo