Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Bygdøy Allé 3 består av en restaurant, flere barer og en terrasse fordelt på tre etasjer. Her kan store og små grupper arrangere julebord, enten i restauranten eller i et chambre séparée. 

Restaurant

Restauranten byr på klassiske, internasjonale matretter med en egen vri. Kjøkkenet er opptatt av å bruke ferske, sesongaktuelle råvarer for å få frem de beste smakene i rettene. Avhengig av størrelsen på selskapet kan kjøkkenet by på 3-, 4- og 5-retters selskapsmenyer, fingermat og tapas. 

Populært sted med sentral beliggenhet

Bygdøy Allé 3 ligger ved Solli Plass på Frogner, få minutters gange fra buss, trikk, tog og t-bane. Her blir det fort fullt, så det lønner seg å reservere julebordet i god tid.

Vil dere ta en gjennomgang av bedriftens status før festen? Det er flere muligheter for å ha workshop med faglig del før selve julebordet starter. Restauranten åpner kl. 16.00 hver dag, og før det kan man reservere hele eller deler av lokalet.

Laddar

Bestill julebord