Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Bygdøy Allé 3 består av en restaurant, flere barer og en scene fordelt på tre etasjer. Lokalet er innredet etter inspirasjon fra lignende konsepter i hele verden, og her kan man organisere alt fra lunsjmøter til selskap, firmafester, julebord og lignende. 

Restaurant

Restauranten byr på klassiske, internasjonale matretter med en egen vri. Kjøkkenet er opptatt av å bruke ferske, sesongaktuelle råvarer for å få frem de beste smakene i rettene.

I tilknytning til restauranten ligger et chambré med plass til 10 personer. Dette kan reserveres til både julelunsj og julebord. 

Selskap

Underetasjen kan reserveres til privat selskap og firmafest for inntil 40 sittende gjester. Restauranten byr på en egen selskapsmeny og fingermatmeny med spennende smaker for alle typer arrangement.

Bar

Bygdøy Allé 3 har en bar i hver etasje. I første etasje ligger hovedbaren – hjertet i loungeområdet. Her kan man sitte på dagtid og jobbe i rolige omgivelser. På kvelden omvandles loungen til en stilfull cocktailbar.

Vinterhagen i andre etasje er tilknyttet en terrasse som er åpen hele året, og i underetasjen ligger det en egen cocktailbar tilknyttet scenen.

Scene

Inkognito scene ligger i underetasjen. Her arrangeres det ulike aktiviteter og underholdning i form av litteraturkvelder, standup, debatter, quizkvelder osv. I helgene inntar DJs scenen for å skape en god stemning på dansegulvet.

Laddar

Bestill julebord