1/7

Book ditt neste julebord på Norges råeste intime scene, Vulkan Arena.
Beliggende sentralt på Vulkan/Mathallen er vår Arena den perfekte lokasjon for julebord.
Dette vet vi gjennom at flere av våre kunder kommer igjen år etter år.

Kobinert fag med fest og morro?
Ønsker du å kombinere julebordet fag på dagen, en workshop eller et seminar? Hos oss får du begge deler. Her kan du invitere bedriftens ansatte til litt faglig input på dagen, og avslutte med middag og fest på kvelden.

Skreddersøm
Når du arrangerer julebord på Vulkan Arena, kan du lene deg tilbake og nyte kvelden. Her får du hjelp av en personlig planlegger med lang erfaring til å planlegge arrangementet.
Ditt event og kveld er i fokus, og vi strekker oss langt for å etterleve dine ønsker til kvelden.

Mat/drikke
Med Mathallen som nærmeste nabo, er mat av høy kvalitet et av våre fokusområder. Vi leverer mat til alle typer arrangementer og for alle slags budsjetter. I våre selskapspakker står kvalitet og smaksrik mat i sentrum, og vi serverer alt fra tapas til tre-retters middager. Vi setter også gjerne sammen drikkemenyer etter kundens ønske.

Salen har en takhøyde på 7 meter med enkel tilgang for rigg via kjøreport. I tilknytning til salen ligger også et backstageområde som kan brukes til å huse artister og foredragsholdere. Garderobe og toaletter ligger i lokalets underetasje ved inngangen. Lokalet er tilpasset handikappede med enkel tilgang til heis og store flater.

Vi ønsker å møte dine behov - og skreddersyr gjerne egne pakker til deg og ditt julebord. Vårt team stiller med fagkompetanse innen event- og konferanseavvikling og bidrar gjerne i den kreative prosessen med tilpasning av underholdning, faglig innhold, dekor med mer for å gjøre ditt arrangement fullkomment.

Åpningstider
Sesong:
2023
Kapasitet:
70 - 600 gjester

Vulkan 26

0175 Oslo

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Vulkan Arena innen kort tid