Vulkan Arena er kåret til Oslos beste intimarena, og er et populært valg blant både konsertarrangører, eventbyråer, bedrifter og privatpersoner. Arenaen har gjennom tidene huset blant annet konserter, podcaster, prisutdelinger, festivaler og messer, billanseringer og fashion shows, julebord, sommerfester, og heldagsarrangementer med dagkonferanse og gallamiddag. Mulighetene er mange!

Sommeren 2020 oppgraderte Vulkan Arena konsertsalen med en ny mesanin – og gikk fra en kapasitet på 650 personer til 850 personer. Vulkan Arena har lang erfaring fra både publikumsarrangement og lukkede events, og tilbyr tjenester innenfor prosjektledelse, teknisk produksjon, kreativ utvikling og markedsføring. Salen har en høyde på 7 meter med enkel tilgang for rigg via kjøreport. Ønsker man enda mer kapasitet, kan man også booke Pokalen Vulkan som ligger i underetasjen og gå for et «helhus»-arrangement.

Kobinert fag med fest og morro?
Ønsker du å kombinere julebordet med fag på dagen, en workshop eller et seminar? Hos oss får du begge deler. Her kan du invitere bedriftens ansatte til litt faglig input på dagen, og avslutte med middag og fest på kvelden.

Skreddersy ditt arrangement 
Våre prosjektledere hjelper deg med å forme arenaen slik du og dere ønsker. Oppsett i salen, dekor og bordoppsetning som passer ditt arrangement. Vårt team stiller med fagkompetanse innen event- og konferanseavvikling og bidrar gjerne i den kreative prosessen med tilpasning av underholdning, faglig innhold m.m.  

I tillegg til dette kan Vulkan Arena tilby en stor LED-skjerm, rød løper og skjerm ute som kan tilpasses ditt behov og event, og splitter nytt galleri og tre barer. Arenaen har også Tilgjengelighetsmerket – en sertifisering for kunst- og kulturaktører som har god tilgjengelighet for mennesker med nedsatt funksjonsevne på sine arrangementer.

Mat, drikke og plassering
Med Mathallen som nærmeste nabo, er mat av høy kvalitet et av våre fokusområder. Vi leverer mat til alle typer arrangementer og for alle slags budsjetter, alt fra tapas til tre-retters middager. Vi setter også gjerne sammen drikkemenyer etter kundens ønske.

Salen har en takhøyde på 7 meter med enkel tilgang for rigg via kjøreport. I tilknytning til salen ligger også et backstageområde som kan brukes til å huse artister og foredragsholdere. Garderobe og toaletter ligger i lokalets underetasje ved inngangen. Lokalet er tilpasset handikappede med enkel tilgang til heis og store flater.

Vi ønsker å møte dine behov - og skreddersyr gjerne egne pakker til deg og ditt julebord. Vårt team stiller med fagkompetanse innen event- og konferanseavvikling og bidrar gjerne i den kreative prosessen med tilpasning av underholdning, faglig innhold, dekor med mer for å gjøre ditt arrangement fullkomment.

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Vulkan Arena innen kort tid
Sesong
2023
Fra/til
01.november til 22. desember
Kapasitet
70 - 600 gjester
Sosiale medier
Adresse

Vulkan 26

0175 Oslo