Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Selskap og event

- Norges største kombinerte utelivs-, serverings- og arrangementsarena.
- Aktiviteter og sosialisering på hele 3200m² i Oslo sentrum
- Seks unike selskapslokaler med hver sin historie
- Telegrafen tilpasses ditt møte, konferanse, kickoff, selskap og event

En full dag på Telegrafen kan blant annet inkludere konferanse i et av våre fleksible arrangementslokaler, lunsj fra vårt kjøkken, dart-turnering i 80s-baren, 3-retters servering i vår restaurant og en avsluttende tur i en av våre tre barer.

Alle våre arrangementslokaler er nyoppusset med topp moderne teknisk utstyr, i tillegg til personlig service fra vårt vertskap. Vi skreddersyr gjerne etter dine behov. Bli bedre kjent med alle arrangementslokaler under.

Telegrafen Oslo er Norges største kombinerte utelivs-, serverings- og arrangementsarena. På våre 3200m² kan du bli kjent med et historisk lokale som byr på aktiviteter, visuelle inntrykk, sosialisering og ikke minst de gode samtalene.

Konferanser og møter
En full dag på Telegrafen kan blant annet inkludere konferanse eller møte i et av våre fleksible arrangementslokaler, lunsj fra vårt kjøkken, dart-turnering i 80s-baren, 3-retters servering i vår restaurant og en avsluttende tur i en av våre tre barer. Alle våre arrangementslokaler er nyoppusset med topp moderne teknisk utstyr, i tillegg til personlig service fra vårt vertskap.

Laddar

Bestill julebord