Velkommen til et litt annerledes julebord hos Südøst. Nyt årets julebord i en stemningsfull atmosfære med våre unike julemenyer og koselige lokaler.

Uteserveringen vår blir forvandlet til et stemningsfult Winter Wonderland med bålpanner og varmelamper. Det perfekte stedet for apertiff, snacks og mingling før dere trekker inn og fortsetter julebordet.

Hva er vel bedre enn å komme til ferdig dekket bord og vite at du og selskapet ditt bare kan senke skuldrene og nyte kvelden? Sånn er det når du holder julebordet ditt hos oss!

Vi har ulike selskapsområder og rom i restauranten:

Mezzanine: kapasitet 36 personer

En delvis avskjermet etsasje som ligger over hovedrestauranten, mulighet for projektor og lerret. Her kan selskapet sitte på et lanbord eller fordelt på mindre bord.

Chambre separee: kapasitet 40 personer

Et helt lukket rom som passer perfekt om det er ønskelig med en litt mer intim atmosfære tilbaketrukket i eget rom med mingling. Rommet er utstyrt med prosjektor og lerret. Selskapet blir fordelt på to langbord. 

Yin rom: kapasitet 20 personer

Et separat, delvis skjermet rom i underetasjen. Yin rom passer perfekt til mindre julebord hvor man ønsker å sitte litt tilbaketrukket med mingle mellom bordene

Yang rom: kapasitet 30 personer

Et større separat, delvis skjermet rom i underetasjen. Yin og Yang rom kan slås sammen med kapasitet på 50 personer. 

Underetasjen: kapasitet 140 personer

Hele underetasjen kan bookes for større grupper. Selskapet har da tilgang på egen bar, toaletter og kan selv styre musikken i lokalet. 

1.etasje: kapasitet 260 personer

For store selskaper som ønsker en helaften er 1.etasjen perfekt. Her vil selskapet sitte fordelt på langbord i etasjen med mulighet for mingling. Dere vil ha tilgang på bar, mikrofon og lydanlegg. Om ønskelig kan vi etter middagen rydde plass til dansegulv. Det er også mulighet for DJ. 

Winter Wondeland: kapasitet 100 personer

Egner seg for apertiff, snacks og mingling før julebordet fortsetter inne. Her kommer man i sikkelig julestemning.

Vi gleder oss til å ta dere i mot og sørge for at julebordet deres blir akkurat som dere håper på med nydelig mat og fantastisk stemning. 

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av SüdØst Restaurant innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
1. november til 1. februar
Åpnings​tider
Man
16.00 - 23.00
Tis
16.00 - 23.00
Ons
16.00 - 23.00
Tors
16.00 - 23.00
Fre
16.00 - 00.00
Lør
14.00 - 02.00
Søn
16.00 - 23.00
Kapasitet
0 - 400 gjester
Sosiale medier
Adresse

Trondheimsveien 5

0560 Oslo