Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

I Mariboesgate har vi et stort og lyst lokale som passer ypperlig til store middager. Her er det vinduer i himlingen og en gigantisk takterrasse!

Her får du utsøkt mat og drikke.

Ønsker du fest på taket midt i sentrum er dette stedet for deg, skulle været bli dårlig er det alltid plass til bords inne. En perfekt løsning. Våre kokker skur sammen en meny som passer ditt arrangement og gir deg vinanbefaling til maten.

Lokalet passer ypperlig til selskap, bryllup, firmafest, konfirmasjoner og andre hyggelige samlinger. Rimelig å leie fordi vi kan leie ut uten alkoholservering. Da sørger leietager eventuelt for dette selv. Vi har dekketøy, lyd og lysutstyr.

Lokalet er ikke egnet til ungdomsfester eller arrangementer uten at vi leverer mat. Prisen for leie av lokalet er fra 660 kr per person avhengig av hvilken meny som ønskes. Dette inkluderer lokalleie, servitør, rydd og vask av lokalet, mat og 3 enheter. Det er ikke mulig å kun leie lokalet uten at vi leverer mat.

Vi har skjenkebevilling og står derfor for alkoholserveringen. ( ikke medbrakt )

Laddar

Bestill julebord