Nattklubben Pigalle kan leies for lukkede juleselskap for inntil 120 personer og er tilknyttet Olympen Restaurant og et festlokale med kapasitet for 100 personer. 

NATTKLUBB
Velkommen til byens mest legendariske nattklubb! Pigalle åpnet i 1965 og er nyrenovert med lunt art deco retro. Lang cocktailbar og dansegulv gjør stedet fantastisk for julebordet. Her får du den gode førjulsstemningen med intimscene for DJ og underholdning.

GRENSELØST
Pigalle passer perfekt for julebord privat og i firmasammenheng og vi tilpasser oss behovet for kvelden. Om ønskelig tilbys fingermat eller julebuffet fra Olympen kjøkkenet i underetasjen. Eventuelt kan julebordet nytes på historiske Olympen i forkant med tradisjonell julemat på menyen. "Lompa" feirer 125 år så da blir dere en del av den unike historien!

Vi strekker oss for å skape en vellykket fest og sørger for god oppfølging underveis så alle detaljer lander trygt. Vi kan holde åpent til 03.

TAKTERRASSE
Nevner at Pigalle er tilknyttet en solrik takterrasse for inntil 100 personer og passer perfekt for sommerfester. På toppen tilbyr vi et moderne selskapslokale for inntil 90 personer med eget kjøkken, bar og solterrasse. Pigalle kan leies helt eller delvis i tid og rom.

Her har det vært rekordmye moro og mye mer skal det bli! Velkommen til oss!

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Pigalle Klubb & Terrasse innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
1. november til 22. desember
Kapasitet
0 - 120 gjester
Sosiale medier
Adresse

Grønlandsleiret 15

0190 Oslo