Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Oslo Scene er en herskapelig lokale, bygningen har et klassisk og elegante stil kombinert med moderne lyd og lys fasiliteter. Lokale har en svært sentral beliggenhet, nært til Karl Johan og den kongelig slott.

Oslo Scene kan ta imot 70 til 350 gjester til bespisning. I dette flotte lokale kan man velge mellom tre saler, i tillegg har vi en stor foajé.  

På julebord er det viktig å sette den riktig stemning fra starten. I foajé kan man for eksempel starte kvelden ved å servere en velkomstdrink og gå deretter til spisesalen på ferdig dekket bord. 

Etter middagen sørger vi for en rask og smidig overgang til fest og dans.

Mat er en sentralt ingrediens i et hvert julebord og vi tilbyr derfor både klassisk julemat, enkel fingermat, 3-retters menyer og andre spennende alternativer til middagen.   

Hva med underholdning? Underholdning er en viktig brikke for arrangementet og det kan ha en stor effekt på totalopplevelsen. Vi har variert tilbud innen dette feltet som sangerinne, stand-up og DJ. 

Trenger man noe ekstra til julebordet? Våre dyktige samarbeidspartnere på bl.a dekorasjon, musikk, bordpynt kan hjelper deg med det. 

Kort sagt hos oss finner du alt på ett sted.

Vi på Oslo Scene har lang erfaring med å skape minneverdige opplevelser for deg og dine gjester.


Ta gjerne kontakt for befaring eller uforpliktende prat

 

 

 

Laddar

Bestill julebord