Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Vi hjelper deg – book julebordet nå!  

Legg julebordet ditt til Norges ledende kurs-og opplevelsesformidler, Ølakademiet. Gjennom sosiale aktiviteter og smakinger er Ølakademiet et folkelig møtested hvor sanser og kunnskap møtes. Vårt mål er å skape engasjement og være en døråpner for deg som er glad i god mat og drikke. Vårt team har bred erfaring og formidler kunnskap fra fagfeltene øl, sider, sake, akevitt og whiskey.

Skal du arrangere julebord i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger og ønsker en annerledes julebordsaften? Ølakademiet har opplevelser og aktiviteter skapt for å lage god stemning og innlede gode samtaler.

Våre julebordpakker er uformelle, folkelige og med fokus på god stemning og humor.

Et julebord med Ølakademiet har for enkelte bedrifter blitt en årlig tradisjon. Ølakademiet har et utstrakt samarbeid med gode restauranter, som besørger bespisning i etterkant av en uformell og underholdende smaking. De mest populære datoene bestilles tidlig, så her gjelder det å være ute i god tid!

I Oslo ønsker Ølakademiet dere velkommen inn i sin flotte ølkjeller for et spennende og lærerikt julebord. Den gode stemningen gjør julebordet til noe helt utenom det vanlige. I Bergen, Trondheim og Stavanger ønskes dere velkommen til en av Ølakademiet sine samarbeidspartnere.

"Viste du at ordet jul kommer fra det oldnorske navnet ylir, med betydningen «å stelle i stand til moro». Man feiret ikke jul før i tiden, man drakk jul!"

Skal du arrangere julebord og ønsker en komplett julebordsaften?

Ølakademiet kan i 2019 tilby følgende:

JULEBORDPAKKER:

SMAKINGER:

Alle smakinger kan om ønskelig kombineres med bespisning på restaurant i byene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Har dere egne lokaler? Da kan alle smakingene også kjøres hos dere!

Legg arrangement ditt i trygge hender. Ølakademiet har 10 års erfaring i å hjelpe kunder med et annerledes og uforglemmelig julebord, la oss ta jobben!

Vi hjelper deg å finne en god tilpasning av ølsmaking med eller uten middag, hos oss eller deg eller hos en av våre samarbeidspartnere.Ta kontakt med oss i dag!

Våre julebordpakker og smakinger passer godt for både firma og private sammenkomster. Et arrangement med oss vil begeistre og glede, samtidig som det er faglig og sosialt.

Velkommen!

Se hele utvalget av julebord-opplevelser på vår webside.

Laddar

Bestill julebord