Ønsker du å gjøre årets julebord til en minneverdig opplevelse utenom det vanlige? Da inviterer vi deg til å feire julen på Norda, hvor tradisjonelle smaker blir byttet ut med en fest av spennende kulinariske opplevelser. Vår restaurant har alt du trenger for å skape et julebord som virkelig skiller seg ut - fra våre innovative retter til en spektakulær utsikt du ikke vil glemme.

På Norda utfordrer vi tradisjonen og tar julemat til nye høyder. Vårt erfarne kjøkkenteam har satt sammen en unik julemeny som byr på spennende smaker og overraskende kombinasjoner. Glem det forventede og la deg friste av vår kreative tilnærming til julens smaker. Våre retter er nøye sammensatt for å gi deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse som får smaksløkene til å danse av glede.

For å komplettere matopplevelsen har vi et bredt utvalg spennende viner som vil utfylle hver rett. Vår sommelier og personale vil veilede deg gjennom vårt vinkart og hjelpe deg med å finne den perfekte vinen som løfter smaken til nye høyder. 
Vi tilbyr en 3-retters spesialmeny, spesielt utviklet for julebordsesongen. Vår dyktige kjøkkensjef og teamet hans har nøye satt sammen denne menyen, som inkluderer sesongens beste råvarer og vil gi deg en unik smak av julen, med et Norda-preg. La oss ta vare på deg og dine gjester mens dere nyter en kulinarisk reise dere sent vil glemme.

Vår restaurant ligger i hjerte av Oslo, med vinduer fra gulv til tak som gir deg en spektakulær utsikt som vil legge en ekstra touch på julebordet. La den blendende utsikten av byens julelys og det omkringliggende landskapet, skape den perfekte atmosfæren for en magisk kveld.

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Norda Oslo innen kort tid
Sesong
2023
Fra/til
14. November 2023 til 23. Desember 2023
Åpnings​tider
Man
Stengt
Tis
17:00 - 00:00
Ons
17:00 - 00:00
Tors
17:00 - 00:00
Fre
17:00 - 00:00
Lør
17:00 - 00:00
Søn
Stengt
Kapasitet
0 - 180 gjester
Sosiale medier
Adresse

Biskop Gunnerus gate 3

0106 Oslo