I tillegg til bar- og restaurantopplevelser, passer lokalene våre også utmerket til skreddersydde arrangementer. Vi har flere løsninger som er godt egnet enten det skal feires bursdag, holdes foredrag eller avholde et bedriftsarrangement, som f.eks julebord.
Våre unike soner Brasseriet, Mezzaninen, Baren eller vår egen private klubb i underetasjen, kan tilpasses både store og små grupper. Vårt erfarne team vil hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre arrangementet etter dine ønsker og behov.

BAREN
Baren er hjertet av Michaels og er et stort og åpent lokale med egen bar, lun peis og bord med plass til 85 gjester. Enda flere for dagene med høy puls. Uformelt, stedet for en enkel lunsj, full middag eller noe å drikke over en god samtale.

MEZZANINEN
Med sine nordlysdraperier ligger mezzaninen høyt hevet over restauranten. Den har egen bar og bord med kapasitet til 52 personer. Veldig godt egnet for lukkede selskaper.

BRASSERIET
Brasseriet ønsker inntil 75 - 100 gjester velkommen med bord, egen scene, piano, bar og en skjermet sofagruppe. Her legger vi også til rette for arrangementer med høy stemning og har alt av teknisk utstyr.

KLUBBEN
Klubben i underetasjen er unik og inspirert av jungelen med tilstøtende vinkjeller. Et privat sted å trekke seg tilbake etter middagen eller å invitere til selskap. Kapasitet 35 - 48 gjester sittende og opptil 60 personer med kombinasjon av stående og sittende.

MAT OG DRIKKE
Hos Michaels ligger maten i hjertet av opplevelsen. Vi har et dedikert team av kokker med en brennende lidenskap for kvalitet og råvarer. Vi ønsker å invitere deg med på en smaksreise inspirert av Middelhavets kulinariske høydepunkter. Menyen består blant annet av en rekke nydelige råvarer tilberedt på vår Josper grill sammen med et utvalg andre favoritter fra Middelhavet.

Men Michaels er ikke bare et sted for kulinariske opplevelser, det er også et pulserende samlingspunkt hvor musikk, mat og drikke harmoneres til perfeksjon. I baren vil du finne et bredt utvalg av spennende cocktails, delikate viner og andre forfriskende drikkevarer som vil komplettere både stemningen og matopplevelsen. 

ÅPNINGSTIDER: 

ONSDAG   11.00 - 00.00
TORSDAG 11.00 - 01.00
FREDAG    11.00 - 01.00
LØRDAG    12.00 - 01.00

SØN - TIRS - STENGT *

* Kun åpent for private arrangementer på dag og kveld. Ta kontakt for muligheter.

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Michaels innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
4. november til 22. desember
Åpnings​tider
Man
Stengt - Men mulighet til å leie lokalet ekslusivt
Tis
Stengt - Men mulighet til å leie lokalet ekslusivt
Ons
11:00 - 00:00
Tors
11:00 - 01:00
Fre
11:00 - 01:00
Lør
12:00 - 01:00
Søn
Stengt - Men mulighet til å leie lokalet ekslusivt
Kapasitet
0 - 300 gjester
Sosiale medier
Adresse

Briskebyveien 31

0260 Oslo