Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord på Justisen

Du finner knapt et mer unikt lokale for julebordet i Oslo enn Justisen. Stedet har fungert som bar og restaurant i mange år, og har en helt spesiell innredning. Den historiske stemningen er til å ta og føle på, og du blir kastet tilbake til 1920-tallet når du entrer lokalet.

Velg mellom treretters meny og juletapas

På Justisen kan du velge mellom flere typer julebord. I restauranten serverer vi god, juleinspirert mat som en treretters meny. Du kan reservere hele restauranten (maks 70 personer) eller deler av den hvis dere er en mindre gruppe. I Salongene tilbyr vi en litt mer uformell stil med deilig juletapas for deg og ditt selskap. Kom gjerne med ønsker på hvor dere vil sitte, her er det mange muligheter.

Lokalet ligger sentralt ved Youngstorget, bare få minutters gange fra Oslo S og taxiholdeplasser. I historiske omgivelser kan du nyte en deilig middag sammen med gode venner eller kolleger, og vi har selvfølgelig gode anbefalinger til drikke som passer til maten.

Book julebordet på Justisen i dag!

Vi har to bordsetninger:

1. bordsetning kl. 16.00-19.00
2. bordsetning kl. 19.30-23.00

Laddar

Bestill julebord