1/28

Julebord på Justisen

Du finner knapt et mer unikt lokale for julebordet i Oslo enn Justisen. Stedet har fungert som serveringssted i nesten 100 år og har en helt spesiell innredning og historie.

Vi har både små og store rom til julebord  alle slags markeringer og private selskaper. Vi tilbyr ulike selskapesmenyer og vi tilpasser arrangementet slik du vil ha det. Vårt dyktige personale er tilgjengelig for deg og dine gjester. Vi tilbyr også et eget chambre separée hvor du kan invitere til lukket selskap, forretningsmiddag eller privat sammenkomst.

Eget selskapslokale med bar.

På Justisen er det mange muligheter for julebord for større og mindre grupper. Ønsker man et helt privat julebord, kan man leie selskapslokalet med plass til om lag 50 gjester. Her får man også tilgang til egen bar, slik at man sitter helt uforstyrret fra resten av huset frem til kl. 22.00.

I Salongene kan man ha en litt mer uformell stil på julebordet, og det er plass til både store og små grupper – private og bedrifter. Paragrafen har også plass til mindre, uformelle julebord.

Lokalet ligger sentralt ved Youngstorget, bare få minutters gange fra Oslo S og taxiholdeplasser. I historiske omgivelser kan du nyte en deilig middag sammen med gode venner eller kolleger med tilpassede vin-/ølmenyer.

Book julebordet på Justisen i dag!

Endel av byOSLO Group

Åpningstider
Sesong:
2022
Man
Stengt: Kun lukkede arrangementer
Tis
Stengt: Kun lukkede arrangementer
Ons
16.00–03.00
Tors
16.00–03.00
Fre
16.00–03.00
Lør
16.00–04.00
Søn
Stengt: Kun lukkede arrangementer
Kapasitet:
0 - 100 gjester

Møllergta 15

0181 Oslo

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Justisen - byOSLO innen kort tid