Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord på Justisen

Du finner knapt et mer unikt lokale for julebordet i Oslo enn Justisen. Stedet har fungert som serveringssted i nesten 100 år og har en helt spesiell innredning og historie.

Vi har både små og store rom til julebord  alle slags markeringer og private selskaper. Vi tilbyr ulike selskapesmenyer og vi tilpasser arrangementet slik du vil ha det. Vårt dyktige personale er tilgjengelig for deg og dine gjester. Vi tilbyr også et eget chambre separée hvor du kan invitere til lukket selskap, forretningsmiddag eller privat sammenkomst.

Eget selskapslokale med bar.

På Justisen er det mange muligheter for julebord for større og mindre grupper. Ønsker man et helt privat julebord, kan man leie selskapslokalet med plass til om lag 50 gjester. Her får man også tilgang til egen bar, slik at man sitter helt uforstyrret fra resten av huset frem til kl. 22.00.

I Salongene kan man ha en litt mer uformell stil på julebordet, og det er plass til både store og små grupper – private og bedrifter. Paragrafen har også plass til mindre, uformelle julebord.

Lokalet ligger sentralt ved Youngstorget, bare få minutters gange fra Oslo S og taxiholdeplasser. I historiske omgivelser kan du nyte en deilig middag sammen med gode venner eller kolleger med tilpassede vin-/ølmenyer.

Book julebordet på Justisen i dag!

Laddar

Bestill julebord