Vil du arrangere julebord i flotte lokaler? Restauranten vår er på hele 1000 kvm og består av flere ulike avdelinger. Perfekt til både julelunsjer, bedriftsjulebord og for venner og familie.

Vi tar imot både store og små henvendelser på julebord! Vi tilbyr alt fra Chambre Séparée for 10 personer, til leie av hele restauranten med kapasitet for opptil 115 personer. Vi har også en egen Cocktailbar som kan leies for å fortsette festen etter middagen. Cocktailbaren har plass til opptil 150 personer.

Vårt kjøkken har røtter fra Japan med inspirasjon fra andre kjøkken. Her kombineres de fineste råvarene og delikate smaker for å skape en unik og moderne versjon av japansk mat. Vi tilbyr også Norsk tradisjonell julemeny.

Vi har flere selskapsmenyer slik at dere kan finne det som passer dere best: https://www.ikioslo.no/meny/ 

Vi setter gjerne opp tilpassede tilbud som kan inkludere mat, drikke og teknikk. Vi har flere selskapsmenyer som dere kan velge mellom og skreddersyr julebord etter deres ønsker. Velkommen til oss!

Under kan du lese litt om våre lokaler.

 

HELE RESTAURANTEN

Opptil 85 personer

Hos oss har du mulighet til å leie hele restauranten. Restaurantdelen består av to etasjer hvor vi har plass til 50 personer i første etasje og 35 personer i andre etasje. Dette er ekskludert våre to Chambre Séparée, hvor vi har plass til 14 og 10 personer. Vi tilbyr flotte lokaler med Oslos beste utsikt utover Bjørvika, Munch museet og Operaen. 

 

RESTAURANT 1. ETASJE

Opptil 50 personer

Her vil dere kunne sitte i restauranten med utsikt over Oslobukta og uteserveringen, men likevel adskilt. Med innsikt inn til hjertet av restauranten, vårt kjøkken, vil dere få en unik opplevelse når dere ser våre kokker utøve deres magi! Avdelingen i restauranten rommer opptil 50 personer og passer til store og små markeringer av alle slag. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller visning. 

 

MEZZANINE RESTAURANT 2. ETASJE

Opptil 35 personer

Velkommen til 2.etasje! Lokalet rommer 35 personer til middag og passer perfekt til alle som ønsker et mer privat og adskilt julebord. Fra 2. etasje har dere en fantastisk utsikt over fjorden. 

 

MEZZANINE COCKTAILBAR 2. ETASJE
Opp til 65 personer

På mezzaninen over cocktailbaren har du god plass til både faglig og festlige arrangementer.
Mezzaninen er tilknyttet vår cocktailbar og har plass til 65 sittende gjester. Dere er omringet av glassvegger som gir en følelse av å være ute! Med utsikt til den Norske Opera, Munch Museet og hele Oslobukta er dette en perle av et lokale.
Mezzaninen i cocktailbar passer til hvilken som helst type privat sammenkomst – bedriftsselskap, bursdagsfeiring, lansering, utdrikningslag, sommerfest, afterwork, julebord, teambuilding og kick off m.m.

 

COCKTAILBAR 1. ETASJE 
Opp til 150 personer 

Velkommen til vår cocktailbar! Cocktailbaren er ikke som noe annet du har sett før – det må rett og slett oppleves. Baren en omringet av glassvegger som gir en følelse av å være ute. Med utsikt til den Norske Opera, Munch Museet og hele Oslobukta er dette en perle av et lokale.

Cocktailbaren vår har plass til 120 gjester og har et eget uteområde. Med en mezzanin med plass til 65 sittende gjester i 2.etasje er dette det perfekte festlokalet! Cocktailbaren passer til hvilken som helst type privat sammenkomst – bedriftsselskap, bursdagsfeiring, lansering, utdrikningslag, sommerfest, afterwork, julebord, teambuilding og kick off m.m.

 

Vi gleder oss til å se dere!

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av IKI Oslo: Sørenga Social Club innen kort tid
Sesong
2023
Kapasitet
0 - 120 gjester
Sosiale medier
Adresse

Sørengkaia 27

0194 Oslo