Teambuilding / Firmafest

Planlegger du noe sosialt eller firmafest for jobben - eller et annerledes julebord? Fangene på Fortet har aktiviteter som garantert blir en snakkis utover kvelden!

Oppgavene passer alle slags egenskaper og talenter – både fysisk, kunnskap og psykologisk. Slik er det alltid noe som passer for alle, uansett fysisk form og alder.

Her på Fangene på Fortet deles bedriften opp i lag med 3 – 5 personer på hvert lag. Lagene er nødt til å samarbeide for å løse utfordringene i cellene. Her blir det konkurranse mellom lagene. Hvor mange rom klarer dere? Klarer noen av lagene å oppnå VIP-status?

Møtelokaler

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? På Fangene på Fortet er det mulig å leie konferanserom eller møterom.

Fangene på Fortet har flere moderne møterom som passer fra 5 ansatte til 120. Alle våre møterom har svært god ventilasjon og moderne teknisk utstyr: prosjektor, lerret og wifi.

Mat og drikke

Med et utvalg av drikkevarer, fra mineralvann til øl, cider og vin har vi forfriskninger til både før, underveis og etter aktivitetene.

Vi har også enkel matservering - men også flere fine restauranter i kort avstand med andre alternativer om man vil kombinere med julemat eller annet.

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Fangene på Fortet Oslo innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
01.10.2022 til 31.01.2022
Kapasitet
2 - 250 gjester
Sosiale medier
Adresse

Nydalsveien 28

0484 Oslo