Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord på F6

Velkommen til Frognerveien 6! Midt i smørøyet kan du arrangere et initimt julebord på Solli Plass. Lokalet ble nylig oppusset og har en elegant, gjennomført stil. Her kan man nyte juleinspirert mat med god drikke til. Vi tilbyr også spesiallagde velkomstdrinker som er mikset av mixologene. 

Intimt og stilfullt

F6 er en av Oslos mest populære cocktailbarer, og vi legger vår sjel i drinkene vi tilbyr våre gjester. Bartenderne er svært dyktige, og setter sammen smakfulle drinker på bestilling. Start gjerne julebordet med en velkomstdrink for å løse opp stemningen før dere spiser.

Når du arrangerer julebordet hos oss, får du tilgang til den innerste delen av lokalet med egen bar. Området blir avgrenset, slik at man kan sitte uforstyrret helt frem til kl. 22.00. Da åpner vi lokalet for andre gjester, men det er fullt mulig å bli sittende utover kvelden/natten. Det går både trikk og buss til Solli Plass, og t-banestoppet Nationaltheatret ligger bare ca. 5 minutter unna. 

Book julebordet på F6 i dag!

Laddar

Bestill julebord