Julebord for bedriften eller venner
Til julebordet er Brasserie Coucou et ypperlig valg. Lokalet er stort og romslig. Det er også mulig å virkelig sette sitt personlieg preg på lokalet med med mulighet for profilering rundt omkring i lokalet.

Vi hjelper deg å skreddersy ditt juleselskap slik at du og dine gjester får en uforglemmelig opplevelse. Restauranten kan også bookes utenfor åpningstider. 

Brasserie Coucou er det kun fantasien som setter grenser!
Lokalet på 350 kvm finner du på Solli plass –
Vårt viktigste oppdrag er å skape ekstraordinære arrangementer og kvalitetsopplevelser sammen med og for kundene våre. For opplevelser er best når man deler dem med andre! 
Kapasitet: 30-130 sittende gjester (250 stående/mingel).

Brasserie Coucou er et perfekt lokale til alle forskjellige typer selskap som bryllup, julebord, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap. Lokalet har en maks kapasitet på 130 personer og kan tilpasses etter behov. Her er det uendelige muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det. Du leier lokalene eksklusivt, og får tilgang til alle salene. Vi har alle fasiliteter og skjenkebevilling.

Skreddersydd arrangement
En personlig planlegger hjelper deg med å koordinere hele opplegget og vil være din kontaktperson fra første kontakt til arrangementet er gjennomført. På Brasserie Coucou får du et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Eventplanleggeren kjenner lokalet og hjelper deg med å finne de beste løsningene. Velg mellom ulike selskapspakker, eller få en tilpasset meny.

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Brasserie Coucou innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
2.11.23 til 22.12.23
Kapasitet
0 - 130 gjester
Sosiale medier
Adresse

Henrik Ibsens gate 60c

0257 Oslo