Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

FLOTTE SELSKAPSLOKALER I OSLO

COVID - 19 sikret julebord

Det er er mange som ønsker en juleavslutning. Vi har  forskjellige løsninger, som gir en herlig kveld for de ansatte og samtidig følger kravene i forhold til COVID

Åpen Scene tilbyr flotte nyoppussede selskapslokaler med eksklusiv fremtoning. Skal du ha et julebord eller andre typer av festligheter, har vi det perfekte selskapslokalet.

Vi har topp kvalitet på lyd- og lysutstyr, konferanseutrustning og alt til bespisning. Kort sagt, alt på et sted.

Åpen Scene ligger i det gamle erverdige Torggata Bad, i hjertet av Oslo sentrum. Ta kontakt så vil vårt dedikerte team sikre deg et vellykket arrangement!

Størrelsen på salene kan lett justeres, slik at man får den riktige atmosfæren i forhold til antall deltakere.

LOKALET

Det perfekte stedet for et vellykket arrangement. Åpen Scene ligger i 4. etasje i gamle erverdige Torggata Bad. Stedet ble pusset opp i 2016 og fremstår i dag som et moderne og fleksibelt eventlokale. Ved enkle grep kan man gjøre om et konferanseoppsett til et flott festlokale. Størrelsen på rommene kan lett justeres, slik at man får den riktige atmosfæren for en vellykket fest.

OMRÅDET

Området rundt Arbeiderplassen og Torgata har fått en kraftig ansiktsløfting. Dette har nå blitt et av Oslos mest trendy steder, med mange spennede restauranter og utesteder. Det er kun noen minutters gange til Jernbanetorget og annen kollektivtransport.

SAL 1

Langbord 190 personer
Rundbord 90 personer
Fest 230 personer
Kino 150 personer

SAL 2

Langbord 150 personer
Rundbord 90 personer
Fest 230 personer
Kino 150 personer

TAKTERRASSE

Vi har egen takterrasse på 40m2. Det er kun adgang til terrassen fra Åpen Scene sitt lokale.

ANDRE FASILITETER

Lokalet har diverse ekstrautstyr som scene, serveringsbord og stoler, varmeskap, pluss diverse utstyr til konserter, kurs och konferanse. Åpen Scene har full skjenkebevilgning for alkohol frem til 03:00.

Laddar

Bestill julebord