Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Julebord Bekkestua

Julebord i Bekkestua i mange varianter og innpakninger. Vi tilbyr et utvalg av forskjellige typer av julebord i Bekkestua.Få tips og bestill ditt julebord for 2024 allerede nå.

Haga Golfklubb

25 til 100 gjester

Haga Golfklubb

Griniveien 315, Bekkestua

La Haga være stedet for ditt julebord. Haga klubbhus egner seg ypperlig til alle typer arrangement. Vårt selskapslokale har plass til ca. 100 gjester. Lokalene består av et større hovedrom med stor takhøyde og store vindusflater.

Øverland Gård

opptil 200 gjester

Øverland Gård

Gamle Ringeriksvei 123, Bekkestua

Øverland Gård ble bygget allerede på 1100-tallet. Selve hovedbygningen, som benyttes til selskapslokaler, ble bygget i 1860. Huset har to etasjer med mulighet for bespisning i begge. Salen i 2 etg. har plass til max 85 personer til julebord.

Julebord i Bekkestua 2024

Julebord.no tilbyr et utvalg av forskjellige julebord i Bekkestua, både for bedrifter, kollegaer, venner og familie. Her finner du det du trenger for det perfekte julebordet i Bekkestua.

Selv om det kan være litt tidlig å komme i julestemning, er det ikke for tidlig å planlegge årets julebord 2024, tvert imot. Bestill ditt julebord nå som utvalget er størst så du ikke risikerer at stedet du ønsker er fullbooket den datoen du ønsker.

Bestill julebord for 2024 i Bekkestua i dag!