1/12

Julebord på Bun´s
Her kan du arrangere julebord i stilfulle lokaler med interiør i en smakfull kombinasjon som skaper en god atmosfære. Du kan reservere hele eller deler av lokalet til privat selskap eller bedriftsjulebord. Hos oss er det høyt under taket, og latteren sitter løst. Vi byr på god musikk, fantastisk mat og drinker i verdensklasse.  Når du arrangerer julebord på Bun´s kan du lene deg tilbake og nyte kvelden. 

Personlig planlegger
Her får du hjelp av en personlig planlegger med lang erfaring til å planlegge arrangementet.
Ditt event og kveld er i fokus, og vi strekker oss langt for å etterleve dine ønsker til kvelden.

Vi har både en utradisjonell burger-meny til ditt julebord, eller så tilbyr vi en julebord pakke til de som ønsker det tradisjonelle. kvaliteten legger seg høyt for begge varianter, og vi gleder oss til å servere våre gjester i denne elskede juletiden.

Sentral beliggenhet
Bun´s holder til på beste Sørengkaia og er kun en kort gåtur fra munch museum, fra Oslo S, eller Deichman, og er et spennende valg som julebordlokale. Her kan bedriften nyte Burgere i stilfulle omgivelser som innbyr til den gode samtalen. Ønsker du å arrangere vennejulebord eller julebord for mindre grupper, er du selvsagt også velkommen til Bun´s.

The Bar
Med Baren åpen så lenge dere ønsker. ( må være avtalt) kan dere avslutte kvelden som dere selv ønsker! Bli gjerne sittende etter at julebordet er ferdig og smak på våre drinker. På Bun´s finner du dyktige bartendere som lager alle mulige drinker på bestilling. Hva med å bytte ut velkomstdrinken med en juleinspirert cocktail?

Book julebordet på Bun´s i dag!

Åpningstider
Sesong:
2023
Man
14:00-22:00
Tis
14:00-22:00
Ons
14:00-22:00
Tors
14:00-22:00
Fre
14:00-00:00
Lør
14:00-00:00
Søn
12-21:00
Kapasitet:
2 - 70 gjester

Sørengkaia 71

0194 Oslo

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Bun's Burger Bar innen kort tid