Julebord på Bun´s Her kan du arrangere julebord i elegante lokaler med smakfullt interiør som skaper en herlig atmosfære. Du har muligheten til å reservere hele eller deler av lokalet for private selskaper eller bedriftsjulebord. Hos Bun's er stemningen høy, og latteren sitter løst. Vi sørger for god musikk, en fantastisk matopplevelse og verdensklasse drikkevarer som vil gjøre julebordet ditt uforglemmelig. Velkommen til en festlig jul hos oss!

Personlig Planlegging Hos oss får du hjelp fra erfarne planleggere med lang erfaring som setter ditt arrangement i sentrum. Vi går langt for å oppfylle dine ønsker og skreddersyr kvelden etter dine behov.

Variert Julemeny Vi tilbyr en unik juleopplevelse med uvanlig tex-mex buffet, catering by Jorge (3-retters selskapsmeny) eller tradisjonelle julebordpakker. Uansett valg legger vi stor vekt på kvalitet og ser frem til å servere våre gjester i denne kjære juletiden.

Sentral Beliggenhet Bun's ligger sentralt på vakre Sørengkaia og er bare en kort spasertur fra Munch-museet, Oslo S og Deichman. Dette gjør oss til et spennende valg som julebordlokale. Uansett om du er en bedrift som ønsker en sofistikert opplevelse eller om du vil arrangere et hyggelig vennejulebord for mindre grupper, er du hjertelig velkommen til Bun's.

The Bar Vi holder baren åpen så lenge du ønsker (etter avtale), slik at du kan avslutte kvelden slik du vil. Ta gjerne en sitteplass etter julebordet og nyt våre deilige drinker. Bun's har dyktige bartendere som kan tilberede en rekke spesiallagde cocktails. Hva med å erstatte velkomstdrinken med en juleinspirert cocktail?

Book julebordet ditt på Bun's i dag, og la oss skape en minneverdig julefest for deg og dine gjester!

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Bun's innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
1. november til 31. desember
Åpnings​tider
Man
14:00-22:00
Tis
14:00-22:00
Ons
14:00-22:00
Tors
14:00-22:00
Fre
14:00-00:00
Lør
14:00-00:00
Søn
12-21:00
Kapasitet
2 - 70 gjester
Sosiale medier
Adresse

Sørengkaia 71

0194 Oslo