SpiserietOGK
5 bildene
Ønsker du julebord i lekre julepyntede omgivelser med nydelig vinter skog og julestemning utenfor? Om du ønsker kan du arrangere julebord i lukket lokale med opp til 65 gjester eller leie hele restauranten for opp til 140 gjester.
Vi har mange gode julemenyer å velge mellom fra enkel servering til flere retters meny eller buffet. Start selskapet ute rundt bålpannen med noe godt i glasset og litt spekemat før dere trekker inn til stilfulle pyntede bord og deilig mat! Ved baren er det lun atmosfære med peis og behagelige stilfulle salong møbler.
Hos oss kan alle arrangere jul, enten det er for venner eller familie, ansatte og kolleger.
Vi ønsker alle velkommen til fest hos oss og trenger ikke å noen tilhørighet til hverken golfklubben eller golf. Vi er åpne for alle. Kun 15 minutters kjøretur fra Oslo sentrum, enkelt å finne frem med offentlig transport og gratis parkering rett utenfor døren. Handicapvennlig, luftige og fine lokaler. Vi har alle rettigheter og kan holde baren åpen til 02.30.
Her er noen av årets julemenyer:
- Julemeny 1
Hummer bisque serveres med hummerterrin.
*
Asiatisk ribbe glasert med smaker av honning, hvitløk, soya og ingefær.
Serveres med rødkål & potetpuré.
*
Stilton med portvinsgelé
*
Tarte Tatin med hjemmelaget kanel is
4 retters: 890kr 3 retters 790kr
- Julemeny 2
Rødbet salat med chèvre dryss, ruccola, appelsin og valnøtter.
*
Loin av torsk med bakt fennikel og hint av chili servert med blåskjellskum
*
Sjokoladefondant med bringebærsorbet
3 retter: 790kr
- Julemeny 3
For bestilling av julemeny 3 må det være minimum 20 gjester
Forrett
Lettrøkt laks -og kamskjellterrin med Snøfrisk, pepperrot og syltede tranebær.
Hovedrett fra buffet:
Langtidsstekt svinenakke glasert med honning, ingefær og soya saus.
Rosastekt hjortefilet
Loin av torsk med sprøstekt bacon og kapers
Appelsinkokt rødkål med tyttebær
Kålsalat med hvitløk, papaya og sesamfrø
Pommes Duchesse
Rødvinssaus
Dessert:
Panna Cotta med bringebærgelé og pepperkake crunch
950 kr
Julebuffet
For bestilling av julebuffet må det være minimum 20 gjester.
Fisk og sjømat:
3 typer hjemmelaget sild med tilbehør – Gravet laks med dillstuede poteter – Rakefisk med klassisk tilbehør – Jansons fristelse.
Kjøtt og sånt:
Hjemmelaget leverpostei – Griljert juleskinke – Ribbe – Medisterkaker – Julepølse – Boeuf bourguignon av hjort.
Tilbehør:
Rødkål med tyttebær – Surkål – Mandelpoteter – Rødbetsalat med appelsin, ruccola og chevre dryss.
Oster:
Deilig utvalg oster med søtt og sprøtt.
Desserter:
Panna Cotta med bringebærgelé – Fruktsalat – Tilslørte bondepiker – Pepperkaker.
820 kr per pers.
Lutefisk:
Hvert år arrangerer vi egne dager for lutefisk og i år blir det 27 november og 11 desember.
Lutefisk med klassisk tilbehør; lefse og mandelpoteter, sennepssaus, ertestuing, brunost og bacon, flatbrød og sirup.
2 serveringer - 685 per pers.
For de som ønsker å henge med på laget, men som ikke er så interessert i lutefisk, tilbyr vi:
Langtidsstekt svinenakke (1 servering)
Servert med glasert med honning og ingefær, rødvinsmarinert rødkål og potetpuré.
390 kr per pers
Drikke:
Vi har flere sorter øl, akevitt, og et bredt oggodt utvalg viner i ulike prisklasser. Assortert mineralvann og flere alkoholfrie alternativer.
Våre lokaler kan dekkes med runde bord, langbord, små bord eller hestesko, vi har storskjermer som kan brukes simultant, god lyd i høytalerne, mikrofon, prosjektor og lerret til fri benyttelse.
DJ og/eller saxofonist kan formidles og musikken kan spille frem til 03.00
Vi levere også catering, både med og uten personalet.
Ta kontakt med oss på telefon; 22 90 10 10 eller via forespørselskjemaet for booking og forespørseler. Vi avtaler gjerne et uforpliktende møte for besiktigelse og prat.
Vi gleder oss til jul!
Ankerveien 127
0766 Oslo