1/6

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til julebord 2022 på Quality hotel Sarpsborg! I år har vi to flotte julebordskonsepter - slik at dere kan velge det som passer best. 

Book her: https://quality-julebord.no/ 

Jul med Soul City og Odd Rene 
Soul City er et musikalsk fyrverkeri som appellerer til alle aldersklasser. Her er det fest og musikk av høy kvalitet fra første tone. Dette julebordet byr også på en deilig julebordsbuffet.
Ønsker dere overnatting for kvelden? Ta kontakt så kan dette fikses!

Om Soul City:
I ti år har showet Soul City gått sin seiersgang på båthuset i Fredrikstad og med 10000 solgte billetter hvert år siden oppstart har suksessen blitt større enn man kunne ane da prosjektet startet. Sekserterningene har haglet fra anmelderne og i showpakken setter ensembelet sammen det beste fra de ti årene til en forrykende opplevelse. Her får du høre soul-musikk som treffer deg rett i partynerva. Stevie Wonder, Ray Charles, Jackson Five, Lionel Richie, Justin Timberlake, James Brown osv. osv. Her skal det ikke stå på de store navnene innen en musikksjanger alle har et forhold til.

Pris kun 1495,- pr person inkludert julebordsbuffet og show. 

Ledige datoer;
12. november
18. november
19. november

 

 

Julebord med Showbøck & Eventshow
Showbøck & Eventshow står for et fyrverkeri av et dinnershow. Det blir syngende servitører, dansere og artister. Til mat blir det servert en fantastisk 3-retters julemiddag som passer perfekt å nyte sammen med god venner og kollegaer.
I tillegg i denne festfylteaften, blir det underveis god tid til å nyte kvelden med de du måtte komme sammen med. Her har du et perfekt julebord for bedriften, vennegjengen eller kanskje du tar med kjæresten. Ønsker dere overnatting kan dette fikses!

Pris kun 1495,- pr person.

Ledige datoer;
25. november
26. november
2. desember
3. desember
9.desember
10.desember

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om årets julebord eller book ditt julebord her: https://quality-julebord.no/

Åpningstider
Sesong:
2023
Kapasitet:
0 - 400 gjester

Bjørnstadveien 20

1713 Sarpsborg

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Quality Hotel Sarpsborg innen kort tid