Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Julebord Sarpsborg

Julebord i Sarpsborg i mange varianter og innpakninger. Vi tilbyr et utvalg av forskjellige typer av julebord i Sarpsborg.Få tips og bestill ditt julebord for 2023 allerede nå.

Quality Hotel Sarpsborg

opptil 400 gjester

Quality Hotel Sarpsborg

Bjørnstadveien 20, Sarpsborg

Årets julebord på Quality Hotel Sarpsborg! I år har vi to flotte julebord: Jul med Soul City og Odd Rene Andersen og Dinnershow med Showbøck. Soul City med Odd Rene Andersen: 12-13 og 19-20 nov. I front av 11 eminente musikere står sjefen sjøl; Odd Rene Andersen! Norges beste soul-stemme og en kontakt med publikum. Dinnershow med Showbøck: 26-27, 02-03 og 09-10 des. En aften fylt med syngende servitører, dansere, artister og en fantastisk 3-retters julemiddag sammen med dine kollegaer og venner!

Julebord i Sarpsborg 2023

Julebord.no tilbyr et utvalg av forskjellige julebord i Sarpsborg, både for bedrifter, kollegaer, venner og familie. Her finner du det du trenger for det perfekte julebordet i Sarpsborg.

Selv om det kan være litt tidlig å komme i julestemning, er det ikke for tidlig å planlegge årets julebord 2023, tvert imot. Bestill ditt julebord nå som utvalget er størst så du ikke risikerer at stedet du ønsker er fullbooket den datoen du ønsker.

Bestill julebord for 2023 i Sarpsborg i dag!