Velkommen til Julebord.no

Den ultimate julebordsguiden!

Julebordcruise

En julebordcruise tilbyr en julebordopplevelse fylt med god atmosfære. Tilbring noen timer ombord på en båt der julebordet står ferdig dekket. Alternativt ta en lengre julebordcruise med overnatting på noen av de større rederiene utenfor Norges grenser. Samtidig kan du passe på og kjøpe julegaver med taxfree-priser og oppleve massevis av aktiviteter og underholdning ombord.

Brim Explorer

15 til 145 gjester

Brim Explorer

Rådhusbrygge 2, OSLO

Book M/S Brisen for et annerledes julebord! Ta med kollegaer eller venner på en hyggelig juleavslutning. Et julebord eller julelunsj ombord på Bris setter rammene for en unik førjulssamling.

EVENT.NOKun for bedrifter

50 til 5000 gjester

EVENT.NO

Lommedalsveien 189a, Bærums Verk

Event.no formidler ditt julebord i Bergen til flere kjente restauranter og hoteller, uten ekstra kostnad. Dette er en fin tjeneste for dere som er på jakt etter et nytt og spennende sted å holde julebordet.

MS Bjørvika AS

30 til 150 gjester

MS Bjørvika AS

Kirsten flagstads plass 28, Oslo

Et unikt lokale for årets julebord,  På MS Bjørvika får du et julebord helt utenom det vanlige! Ikke alle tenker på sjøen til vinter- og julebord-sesongen, men med vår oppvarmede juleferge tilbyr vi bølgende julestemning omringet av utsikten mot Operaen, Munch museet og Salt.