Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Det perfekte julebordet for kollegaer og venner får du hos oss på Britannia Hotel!

Ingen jul i Norge er komplett uten et tradisjonelt julebord. Når snøen langsomt daler ned i Dronningens Gate, får gjestene en varm velkomst av vår doorman og vises vei til et av de mange selskapslokalene, restaurantene og barene våre for å feire høytiden. Vårt klassiske julebord i Palmehaven inneholder selvsagt alle favorittene dine, det er bare å begynne å glede seg!

Som en del av julebordsopplevelsen i helgene tilbyr vi i også liveunderholdning av vår egen Britannia Jazz-trio, som skal opptre etter middagen. Her setter vi også opp egen bar lett tilgjengelig slik at man kan hygge seg videre ut i de sene nattetimer om man ønsker det.

Julelunsj i Palmehaven

Et av årets store høydepunkt er julelunsjen i Palmehaven. Vi dekker opp til førjulskos og hygge og inviterer til en klassisk julebuffet, hvor det vil bugne av sesongens tradisjonsretter og våre egne spesialiteter.

Serveres mandag - fredag kl. 11.30-14.00 og lørdag - søndag 13.00-14.00.
Pris per person kr. 695,-
Pris for barn kr. 395,-

Juleunderholdning - et fullspekket program

Opplev en eller flere av våre flotte Artist In Residence-konserter, en stemningsfull og spennende kveld med deilig mat og drikke først, før du får servert fantastisk musikk og klassikere av en rekke norske topp-artister. Blant annet kommer Helene Bøksle, Magnus Grønneberg, Kåre Conradi, Silje Nergaard & Espen Berg, Ole Edvard Antonsen, Highasakite og Morten Abel, for å nevne noen av de som besøker oss før jul. Se hele listen over konserter i kulturkalenderen vår.

 

Laddar

Bestill julebord