Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Det perfekte julebordet for kollegaer og venner får du hos oss på Britannia Hotel!

Opplev smaker av jul, men «pakket inn» på en ny måte. Våre oppgradert tre eller fem-retters festmenyer med juleinspirasjon serveres I ærverdige Palmehaven, våre selskapslokaler i konferanseavdelingen samt Britannia Hall.

Palmehaven med sin unike arkitektur skaper en helt spesiell atmosfære. Og nå er Palmehaven restaurert tilbake til sin originale stil, som et eksotisk orangeri, en eksotisk hage med mange små, intime bord og noen større bord som sørger for at den gode praten, stemningen og atmosfæren er ivaretatt.

Britannia Hall, vårt ballroom inviterer til fest med flotte tekstiler, krystall lysekroner og vårt berømte maleri.

Uansett er du velkommen til en festpyntet kveld & antrekk for kvelden vil være pent antrekk, eller kleskoden dress/mørk dress.

Vår elegante konferanselobby vil forvandles til en sofistikert lounge for anledningen. Med live Jazz av de fremste jazzmusikerene i landet lover vi en levende atmosfære.

Hver fredag og lørdag kveld i julebordsesongen.

Christmas Artist In Residence 

Gruppebilletter og individuelle billetter er nå tilgjengelig for våre julebordskonserter i midtuke med middag i Palmehaven.

Konsert og 3-retters meny med valg av enten lutefisk eller sprøstekt ribbe som hovedrett. Drikke kommer i tillegg. Begrenset antall plasser. Pris på forespørsel.

Christmas Artist In Residence 
Bettan & Bjarne Brøndbo ekstra datoer: 25. & 26. November
Stephen Brandt Hansen 1, 2, & 3. Desember
Bugge Wesseltoft 6. Desember
DDE 15, 16, & 17. Desember
Britannia Superior Swing Orchestra 26. & 30. Desember

For firmaer kan vi arrangere egne konserter i Artist In Residence format der man leier hele Palmehaven med  plass til 140 personer. Ta kontakt for mer informasjon om priser, artister og muligheter.

Den perfekte julebords feiringen blir enda bedre når du overnatter på Britannia. Nyt våre luksuriøse rom, 5-stjerners frokost og benytt dere av Britannia's spa- og treningsfasiliteter.

Ønsker du å kombinere julebordet med faglig innhold i forkant av konsert har vi 13 moderne møterom som kan imøtekomme dine behov

Laddar

Bestill julebord