Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

HJEMMELAGET NYTELSE OG TRADISJON

Julebord på Glenne for de ansatte bør bli en innertier. Her er kultur. Her er tradisjon. Og her er moderne fasiliteter og en gedigen festsal. Og kanskje viktigst; vårt topp moderne kjøkken produserer hjemmelaget mat. Ja, det stemmer. Tenk deg et julebord lagd på god, gammeldags vis - med vilt, fisk, kjøtt, fløtebakte poteter, desserter, kaker - lagd fra bunnen av! Ta kontakt i god tid, det er tross alt ikke så lenge til jul. Si ifra hvis dere vil ha innlagt transport med hest og slede – før eller etter maten!

Glenne Gård arrangerer små og store selskap og byr på utsøkt, kortreist mat og en helt spesiell atmosfære. Gården ligger i et idyllisk kulturlandskap 30 minutter fra Oslo sentrum. Den nyrenoverte låven rommer en stor, moderne festsal med kjøkken og tilhørende fasiliteter. Gammel tradisjon og moderne design møtes og skaper rammen om uforglemmelige anledninger.

Laddar

Bestill julebord