Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

I et fredelig og romantisk miljø kan du arrangere et hvert event hos Bøndenes Hus. De har en stor hage med uteservering, og kanskje Follo sin beste utsikt. Vi er også en av få eventlokaler i området som tillater medbragt drikke, men tilbyr gjerne en spennende vinkart. 

Vi har et fantastisk event-team som vil bistå både før, under og etter arrangementet. På Bøndenes Hus kan du dermed designe julebordet etter egne ønsker og behov.
Fra kjøkkenet leverer Alba Catering sine kokker utmerket italiensk og internasjonal mat.
Vi har gode kontakter med diverse bartender-tjenester, undeholdning og DJ´s og er behjelpelige på alle områder til hva dere måtte trenge til deres julebord om dere ikke ønsker å gjøre det selv.

Lokalet har en kapasitet på
- opptil 90 personer sittende og 120 stående i hovedsalen
- opptil 35 personer sittende og 60 stående i hovedsalen.
Vi rigger opp slik dere vil ha det og eventlokalet er utstyrt med lydanlegg, projektor og lerret som er inkludert i leieprisen.

Bøndenes Hus er velegnet til julebord både for private og firmaer. God mat og god stemning gjør en kveld hos oss til en sjelden opplevelse.

Selskapslokalet kan leies til julebord, men vi kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 15 til 90 personer. 

Kom gjerne på en omvisning!

Laddar

Bestill julebord