Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Velkommen til julebord i Utekjøkkenet på St.Hanshaugen. Kom i den rette julestemningen med et tradisjonelt julebord på Voldeløkken gård. I Utekjøkkenet er det en varm og lun atmosfære, perfekt for  et juleselskap av den gode, gamle sorten.

Til jul pynter vi Utekjøkkenet og grua til fest og inviterer til julebord på Voldeløkken gård. Her er det en landlig og lun stemning midt i sentrum av Oslo. Vi gjør alle nødvendige forberedelser for å skape den rette julestemningen. Vi dekker og pynter bord, bestiller tradisjonell julemat etter ønske mens dere tar med drikke selv. Vi serverer velkomstdrikk og ordner med det praktiske underveis. Når festen er over tar vi oss av rydding og vasking. Vi har gratis parkering til fem biler på tunet, ellers er det vanlig gateparkering og kort vei til off. transport. Vi tar i mot forespørsler for alle dager, men ønsker primært å leie ut på man, ons og fredager. Send oss en forespørsel for en uforpliktende samtale og pristilbud. 

Ta kontakt på: kari@voldelokken.no - du vil få raskt svar

Laddar

Bestill julebord