Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Bestill årets julebord nå og sikre deg det perfekte lokalet!

Med byens beste beliggenhet og fleksible lokaler, kan Oslo Kongressenter skreddersy ditt julebord uansett om dere er 30 eller 1000 gjester til bords. Med kreativ borddekking, stemningsskapende lyssetting og det seneste innen teknikk, kan vi skape akkurat den rette rammen for ditt arrangement.

Nordisk matekspertise

Årets julebordsmeny er signert Bengt Sjöström, vår eminente kjøkkensjef og gastronomiske leder. Bengt er en av Nordens mest populære og respekterte kokker, har representert Norge internasjonalt og bl. a. kjent fra svenske TV-skjermer. 

Våre menyer bygger på nordiske tradisjoner, men alltid med en moderne vri.
Du kan velge hvilken prisklasse og meny som passer, uansett komponeres menyen konsekvent etter verdiene renhet, enkelhet, friskhet, mangfold og matglede.

Alt i én pris

Når du skal budsjettere julebordet, er det greit å vite at våre menypriser inkluderer lokalleie, duker, lys, servering og garderobe. 

Planlegger du innslag av artister eller et show?

Da er det godt å vite å vite at Oslo Kongressenter er en av landets beste tilbydere på teknisk krevende arrangementer. Har du egne ideer, eller ønsker du hjelp og innspill fra oss? Vi er fleksible, nytenkende og har lang erfaring i å gjennomføre vellykkede arrangementer.

Invitasjoner, bordkort, menyer

Vi har en egen avdeling for kopi- og digitaltrykk og kan besørge trykking og distribusjon av invitasjoner til årets julebord. Menyer og bordkort ordner vi også.

Laddar

Bestill julebord