Du kan leie et av Oslos fineste lokaler. Her har Einar Gerhardsen, Slash og Sophie Elise vært på fest. Nå er det din tur til å feire i våre nyoppussede lokaler.
 
Byens Tak gir en ramme som kler et stilfullt julebord. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre at dere får en minnerik kveld. Både utsikten og drinkene er av høy klasse. Byens Tak kan leies alle onsdager, torsdager og fredager i november og desember. 

Våre bartendere sørger for høyt nivå på service og barmeny. For matservering tilbyr vi ulike pakker i samarbeid med et knippe kvalitetsaktører på Oslos mat-scene. Julemenyen settes sammen etter deres behov og ønsker. 
 
Byens Tak er utstyrt med nytt audiovisuelt anlegg som kan brukes både under middag og til fest. Til festen kan vi tilby to barer, DJ-pult og dansegulv.
 
En av våre eventansvarlige vil hjelpe til med å skreddersy ditt julebord. De kjenner lokalet godt og har ulike samarbeidspartnere som sørger for at arrangementet blir slik du ønsker det. Eventansvarlig kan også bistå med å finneDJ og underholdning dersom det er ønskelig. 
 
Leien inkluderer planlegging og befaring, i tillegg til personale, renhold, og teknisk utstyr (rigg som krever PA-anlegg og lydmann kommer i tillegg).
 
Håper dette faller i smak. Vi ser fram til å høre fra dere!
 
Sentral beliggenhet i hjertet av Oslo
Byens Tak ligger ved Youngstorget i Oslo sentrum, på toppen av Folketeaterbygningen. Lokalet var tidligere kjent som Stratos. Med vinduer fra gulv til tak og svært rause takterrasser byr Byens Tak på utsyn over hele byen. 

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Byens Tak innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
15. november til 21. desember
Kapasitet
35 - 100 gjester
Sosiale medier
Adresse

Youngstorget 2A

0571 Oslo