Teamet som jobber her består av flere generasjoner med reindriftssamer fra Kautokeino. På besøk hos oss vil du kunne lære mye om samisk kultur og få ta aktivt del i samiske aktiviteter. Det er vårt ønske at du som gjest føler deg godt ivaretatt og sitter igjen med en varm følelse, indre ro og ikke minst ny kunnskap om vår kultur og leker.

Vi tilbyr flere ulike pakker som passer til enhver anledning. Vi kan skreddersy din opplevelse om dere ønsker en smakebit av samisk kultur eller full pakke med samisk joik, bål, historie og eksklusiv samsik middag med intimkonsert.

Cearbmat
For en pris på 350,- per person, tilbyr vi en 30-minutters opplevelse hvor du får sjansen til å engasjere deg direkte med vår kunnskapsrike guide, samt hilse på og mate reinen.

Miessi
er en pakkeder vi byr vi på en 45 minutters unik opplevelse rundt bålet. Her får du muligheten til å smake på autentisk tørkakjøtt, la deg rive med av tradisjonell joik, og nyte varme og kalde drikker servert i trekopper.

Varit
Vi inviterer deg til å delta på en minnerik samling på 1 til 1,5 time, hvor du får utforske hjertet av samisk kultur. Nyt smaken av tradisjonelt tørkakjøtt, opplev autentisk joik rundt leirbålet, kos deg med lokale drinker fra trekopper, og bli oppslukt av engasjerende historiefortelling.

Vuorso
Er en dyptgående og autentisk opplevelse, hvor du vil tilbringe 1,5-2,5 time dypt nede i samisk kultur og tradisjoner. I løpet av denne tiden vil du bli introdusert til et spekter av aktiviteter og kulinariske opplevelser som speiler den samiske arven.

Sarvis
Vi har gleden av å invitere deg til en ekstraordinær, komplett 3-timers opplevelse som dykker dypt inn i hjertet av samisk kulturarv og tradisjoner. Dette er vår mest omfattende aktivitetspakke.

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Oslo Reindeer innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
10. oktober til 31. desember
Kapasitet
16 - 100 gjester
Sosiale medier
Adresse

Balder Allè 10

2060 Jessheim