I vårt helt nye lokale i Druidegaarden i Moss vil vi hjelpe dere med å få et perfekt julebord. Våre erfarne og flinke ansatte vil hjelpe til med planlegging, gjennomføring og alt som skal til for å ta imot og skape julestemning for alt fra 20 til 150 personer. Vi sørger for at dere alle kan møte opp uten mye planlegging og stress, og forlate lokalet etter en perfekt kveld med god mat og drikke, underholdning og julestemning!

Lokalet er ett av Østfolds mest unike og attraktive selskapslokaler, som passer ypperlig til julebord for både små og store grupper. 

Ta gjerne kontakt for å få sett lokalet!

Plassering
Lokalet er sentralt plassert i hjertet av Moss, i Druidegaarden, bare 35 minutter kjøretur sør for Oslo. For de som ønsker å benytte tog er det ikke mer enn en 10 minutters gåtur fra Moss stasjon. Moss busstasjon er 2 minutter gange unna.

Mat og drikke
Lokalet har et godt utstyrt anretningskjøkken slik at vi kan tilby alt fra juletapas, tradisjonell juletallerken eller en utsøkt flerretters meny! Alt blir servert med drikke etter ønske, der vi gjerne kommer med anbefalninger.

Underholdning/Aktiviteter
Lokalet er stort og romslig, og har en egen sal med mulighet for scene og dansegulv dersom man ønsker å leie underholdning. Evasion har drevet med teambuildingsaktiviteter i 15 år, og tilbyr også en rekke tilpassede aktiviteter som underholdning for deres julebord!

Teknisk utstyr
Lokalet er utstyrt med lerret med helt ny moderne laserprosjektor, samt trådløst internett. Perfekt for presentasjoner eller bilde- og videoeksponering på de ulike skjermene/lerretene rundt omkring i lokalet. Lokalet har et lyd- og lyssystem som kan tilpasses forskjellige arrangement, og en erfaren lys/lydtekniker vil kunne bistå dere med hva det er behov for.

Overnattingsmulighet
I 2023 åpnet Hotel Riviera, bare 250 meter unna lokalet, perfekt for alle som skal bli over natten i Moss.

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Druidegaarden innen kort tid
Sesong
2024
Fra/til
2. november til 23. desember
Kapasitet
20 - 150 gjester
Sosiale medier
Adresse

Henrich Gerners gate 8

1530 Moss