1/24

Julebord hotellet i hjertet av Fredrikstad!

Årets julebord blir nok det viktigste sosiale arrangementet på lenge. Venner og kolleger samles for å spise god julemat og endelig bare ha en hyggelig kveld sammen. 

HELG | WEEKEND - FRA 18. NOVEMBER TOM 10. DESEMBER

Julebuffet kr 895,- 
I restaurant Brasseriet Fredrikstad, serverer vi nydelig julebuffet som bugner av tradisjonell julemat fredag og lørdag fra kl. 18.00 - 21.00. Vi åpner og avslutter med Pianobar, i vår Lobbybar. I tillegg har vi DJ i vår Roof Top Bar fra kl. 22.00.

Julebuffet med show kr 1195,-
I Diamand Hall, vår konferansesal, serverer vi nydelig julebuffet som bugner av tradisjonell julemat fredag og lørdag fra kl. 18.30. I denne salen har vi en konfransier, som tar dere igjennom måltidet og varmer dere opp til kveldens høydepunkt som starter ca. kl. 21.00. Med høy puls og mørke solbriller serverer Pellygata Poporkester de deilige slagere på rekke og rad. Som publikummer kan du både danse og synge med for full hals, eller lene deg tilbake med noe godt i glasset og mingle litt med sidemann i det du nyter et show som byr på allsang, og henda i været stemning! 

UKEDAG | WEEKDAY

Julelunsj-buffet kr 560,- 
Vi serverer julebuffet til lunsj mandag til fredag i hele desember, mellom kl. 11:00 - 14:00
(evt. på forespørsel i november)  (*minimum 50 personer) Dersom det ikke blir buffet, vil vi servere en 2-retters julelunsj. 

Konferanse med julemiddag (mulig fra 18. november og til 21. desember) 
Vi serverer 3-retters julemiddag mandag tom torsdag (på bestilling) Har du ikke planlagt et tradisjonelt julebord i år, men ønsker å gjøre noe for bedriften din, eller kollegene dine, så er dette en fin anledning. Nydelig mat og drikke, i hyggelige omgivelser. 

Overnatting
Hotellet har 172 rom. Trenger du overnatting i forbindelse med konferanse/juleavslutning eller bare en overnatting, så har vi flere ulike typer rom. Vi tilbyr spesialpriser på rom, dersom du booker julebord. Du finner oss selvfølgelig på Nordic Choice sine nettsider hvor du kan se utvalget av rom. 

Lukket selskap
Dersom du har et selskap på 100 + personer, kan dere få Diamand Hall alene. Tilbudet som gjelder fra 18. november tom 10. desember, er da Julebuffet med show til kr 1195,- pr. person.

Roof Top Bar
Vi har åpen bar i 8. etg. alle helger under julebordsesongen. Baren er åpen fra kl. 21.30 til 02.30 fredag og lørdager. Vi har DJ hver gang. Vi kan holde åpent på bestilling andre dager i uken. 

Følg de ulike stegene under, og beskriv hva du ønsker informasjon eller tilbud om i meldingen, Du vil høre fra oss innen 24 timer. 

Åpningstider
Sesong:
2023
Kapasitet:
1 - 200 gjester

Nygata 2

1607 Fredrikstad Fredrikstad

Bestill julebord
Steg 1
Din hendvendelse er en forespørsel
Neste
Steg 2
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Neste
Steg 3
Din hendvendelse er en forespørsel
Tillbake
Send
Du vil motta en tilbakemelding av Quality Hotel Fredrikstad innen kort tid