Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord hotellet i hjertet av Fredrikstad!

Året er 2020 og heller ikke julen blir slik vi er vant til. MEN, det er håp!
Det er mulig å glede seg til jul. Det er mulig å gjennomføre et trygt julebord med kolleger, venner eller familie. Vi legger til rette med 1 meter i mellom, vi følger alle smittevern regler og vi pr. nå, bruker masker. Vi gir deg og dine en mulighet til et trygt julebord. 

HELG | WEEKEND

Julebuffet til middag kr 625,- 
Vi serverer nydelig julebuffet som bugner av tradisjonell julemat fredag og lørdag fra 20. november tom lørdag 19. desember* fra kl. 18.00 - 21.00  (*minimum 50 personer) 

Let The Good Times Roll kr 1120,-
Vi serverer julebuffet fredag og lørdag, mellom kl. 18.00 - 21.00 på hotellet. Så fullfører du kvelden på Båthusteateret med Odd Rene Andersen. Showet starter kl. 21.30

A Quality Christmas kr 995,- 
Vi starter med aperitif kl. 19.00 og vil deretter gå inn i Diamantsalen, som er dekket opp til fest kl. 19.30. Fire av distriktets erfarne showartister vil dele kvelden med deg. Deilig 3-retters julemeny kombinert med sprudlende musikk før, under og etter maten, fra scenen. Her serverer vi fest, julestemning og fare for allsang. 

UKEDAG | WEEKDAY

Julelunsj-buffet kr 325,- 
Vi serverer julebuffet til lunsj mandag til fredag i hele desember, mellom kl. 11:00 - 14:00
(evt. på forespørsel i november)  (*minimum 50 personer) Dersom det ikke blir buffet, vil vi servere en 2-retters julelunsj. 

Julemiddag kr 485,- 
Vi serverer 3-retters julemiddag mandag tom torsdag (på bestilling) Har du ikke planlagt et tradisjonelt julebord i år, men ønsker å gjøre noe for bedriften din, eller kollegene dine, så er dette en fin anledning. Nydelig mat og drikke, i trygge omgivelser. 

Overnatting
Hotellet har 172 nyoppussede rom. Trenger du overnatting i forbindelse med konferanse/juleavslutning eller bare en overnatting, så har vi flere ulike typer rom. Du finner oss selvfølgelig på Nordic Choice sine nettsider hvor du kan se utvalget av rom. 

Lukket selskap
Det er fremdeles noen muligheter for lukket selskap i toppetasjen, eller i noen av våre konferanserom, frem til jul. Dersom dere ønsker å sitte for dere selv, og kjenner at det er det tryggeste, ta kontakt, så kan vi gi dere tilbud og mer informasjon. 

Catering
Vi kan også levere mat, om det er ønskelig, hele året. 

Følg de ulike stegene under, og beskriv hva du ønsker informasjon eller tilbud om i meldingen, Du vil høre fra oss innen 24 timer. 

Laddar

Bestill julebord