Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Julebord hotellet i hjertet av Fredrikstad!

Årets julebord blir nok det viktigste sosiale arrangementet på lenge. Venner og kolleger samles for å spise god julemat og endelig bare ha en hyggelig kveld sammen. 

HELG | WEEKEND

Julebuffet til middag kr 795,- 
Vi serverer nydelig julebuffet som bugner av tradisjonell julemat fredag og lørdag fra 20. november tom lørdag 19. desember* fra kl. 18.00 - 21.00  (*minimum 50 personer) 

Let The Good Times Roll kr 1295,-
Vi serverer julebuffet fredag og lørdag, mellom kl. 18.00 - 22.00 på hotellet. Så fullfører du kvelden på Båthusteateret med Odd Rene Andersen. Showet starter kl. 21.30

UKEDAG | WEEKDAY

Julelunsj-buffet kr 435,- 
Vi serverer julebuffet til lunsj mandag til fredag i hele desember, mellom kl. 11:00 - 14:00
(evt. på forespørsel i november)  (*minimum 50 personer) Dersom det ikke blir buffet, vil vi servere en 2-retters julelunsj. 

Konferanse med julemiddag 
Vi serverer 3-retters julemiddag mandag tom torsdag (på bestilling) Har du ikke planlagt et tradisjonelt julebord i år, men ønsker å gjøre noe for bedriften din, eller kollegene dine, så er dette en fin anledning. Nydelig mat og drikke, i trygge omgivelser. 

Overnatting
Hotellet har 172 nyoppussede rom. Trenger du overnatting i forbindelse med konferanse/juleavslutning eller bare en overnatting, så har vi flere ulike typer rom. Du finner oss selvfølgelig på Nordic Choice sine nettsider hvor du kan se utvalget av rom. 

Lukket selskap
Det er fremdeles noen muligheter for lukket selskap i toppetasjen, eller i noen av våre konferanserom, frem til jul. Dersom dere ønsker å sitte for dere selv, og kjenner at det er det tryggeste, ta kontakt, så kan vi gi dere tilbud og mer informasjon. 

Tårnet
Vi har åpen bar i 8. etg. alle helger under julebordsesongen. Baren er åpen fra kl. 21.30 til 02.30 fredag og lørdager. Vi har DJ hver gang. Vi kan holde åpent på bestilling andre dager i uken. 

Følg de ulike stegene under, og beskriv hva du ønsker informasjon eller tilbud om i meldingen, Du vil høre fra oss innen 24 timer. 

Laddar

Bestill julebord